Повезане вести
Антић због Звезде одбио милионе
Вести онлине 15.09.2017
Повратник у Црвену звезду Перо Антић открио је да је због позива вољеног клуба одбио пет пута богатији уговор у Кини и да жели на млад тим пренесе своје велико искуство. Антић је у четвртак допутовао у Београд како би се упознао… »
Ново-старо звездино лице Антић: Суме које се помињу су смешне, стигао сам кући
Спортал блиц 15.09.2017
Перо Антић поново на старој адреси! Искусни кошаркаш је у Црвеној звезди, а овога пута бирало је његово срце. Фото: ЕРИК С. ЛЕССЕР / ЕПА; Перо Антић - Менаџер и управа Фенера тражили су најбоље решење за мене, имао сам… »
Перо Антић: Могао сам да узмем пет пута више пара
Мондо 15.09.2017
Искусни центар демантовао приче о енормној заради у Црвеној звезди мтс и рекао да се у клуб вратио из љубави, а не због новца. Фото: МН Пресс Одушевљење међу навијачима Црвене звезде мтс изазвала је вест да се на Мали… »
Могао сам да узмем пет пута више пара у Кини, нисам дошао овде да зарадим
Моззарт спорт 15.09.2017
"Ја сам међу најјефтиниим играчима овог тима! Фенербахче плаћа велики део тог уговора, не заузимам место странца" Перо Антић искусни крилни центар Црвене звезде допутовао је у четвртак увече у Београд и одмах по доласку упутио се… »
Перо Антић: Бирао сам између Звезде и новца, изабрао сам да уживам!
Хот спорт 15.09.2017
Перо Антић искусни крилни центар Црвене звезде, допутовао је у четвртак увече у Београд, и одмах по доласку упутио се ка хали „Александар Николић“ како би се упознао са новим саиграчима и стручним штабом, са којима ће се у сезони… »
Вести дана »
Саобраћајна несрећа код Чачка: Аутомобил ударио бициклисту; Повређени пребачен у болницу
Б92 пре 56 минутајош 39 повезаних
Ђилас: Оливер Ивановић ће се памтити као жртва политичког насиља које није кажњено
Н1 Инфо пре 3 сатајош 24 повезане
Освануо драматичан снимак полицијске потере и хапшења у Новом Саду: Јурили службеним возилима за "фијатом", па потеру наставили пешака, а ово је разлог (фото)
Курир пре 1 сатјош 63 повезане
Паљење свећа за Оливера Ивановића у 18 сати на Тргу слободе
Мој Нови Сад пре 26 минутајош 30 повезаних