Povezane vesti

Antić zbog Zvezde odbio milione

Antić zbog Zvezde odbio milione

Vesti online 15.09.2017
Povratnik u Crvenu zvezdu Pero Antić otkrio je da je zbog poziva voljenog kluba odbio pet puta bogatiji ugovor u Kini i da želi na mlad tim prenese svoje veliko iskustvo. Antić je u četvrtak doputovao u Beograd kako bi se upoznao sa novim saigračima… »
Pero Antić: Mogao sam da uzmem pet puta više para

Pero Antić: Mogao sam da uzmem pet puta više para

Mondo 15.09.2017
Iskusni centar demantovao priče o enormnoj zaradi u Crvenoj zvezdi mts i rekao da se u klub vratio iz ljubavi, a ne zbog novca. Foto: MN Press Oduševljenje među navijačima Crvene zvezde mts izazvala je vest da se na Mali Kalemegdan vraća Pero Antić… »
Novo-staro zvezdino lice Antić: Sume koje se pominju su smešne, stigao sam kući

Novo-staro zvezdino lice Antić: Sume koje se pominju su smešne, stigao sam kući

Sportal blic 15.09.2017
Pero Antić ponovo na staroj adresi! Iskusni košarkaš je u Crvenoj zvezdi, a ovoga puta biralo je njegovo srce. Foto: ERIK S. LESSER / EPA; Pero Antić - Menadžer i uprava Fenera tražili su najbolje rešenje za mene, imao sam garantovan ugovor, ali… »
Pero Antić: Birao sam između Zvezde i novca, izabrao sam da uživam!

Pero Antić: Birao sam između Zvezde i novca, izabrao sam da uživam!

Hot sport 15.09.2017
Pero Antić iskusni krilni centar Crvene zvezde, doputovao je u četvrtak uveče u Beograd, i odmah po dolasku uputio se ka hali „Aleksandar Nikolić“ kako bi se upoznao sa novim saigračima i stručnim štabom, sa kojima će se u sezoni 2017-2018… »
Mogao sam da uzmem pet puta više para u Kini, nisam došao ovde da zaradim

Mogao sam da uzmem pet puta više para u Kini, nisam došao ovde da zaradim

Mozzart sport 15.09.2017
"Ja sam među najjeftiniim igračima ovog tima! Fenerbahče plaća veliki deo tog ugovora, ne zauzimam mesto stranca" Pero Antić iskusni krilni centar Crvene zvezde doputovao je u četvrtak uveče u Beograd i odmah po dolasku uputio se ka hali Aleksandar… »

Vesti dana »