Povezane vesti
Maca ZAPREPASTILA SVE: Ja sam uzor deci i najveća zvezda u Zadruzi!
Svet & Skandal 15.09.2017
Maca Diskrecija danas se ponovo posvađala sa košarkašem Markom Janjuševićem. On ju je vređao, govorio joj da je prosta, vulgarna, da je stalno gola, da treba da je bude sramota, i tako dalje. Maca se samo smeškala i na kraju mu rekla: “Žao ti je… »
Maca Diskrecija lupila i ostala živa: Ja sam uzor deci, svi me vole! Ljubomorni su na mene jer sam najveća zvezda!
Kurir 15.09.2017
Maca se samo smeškala, a onda je rekla nešto što je šokiralo ukućane. "Žao ti je što sam ja uzor deci, što me svi vole. Ljubomoran si na moje glasače i na to što sam najveća zvezda u Zadruzi!" vikala je Maca. Marko je napustio prostoriju… »
Vesti dana »

(Foto,video): Završen skup u Novom Sadu: Studenti obeležili šest meseci od pada nadstrešnice, došlo do incidenta i hapšenja više lica
Blic pre 48 minutajoš 96 povezanih

Otkriven identitet nastradalih u topoli: Jedna osoba upala u septičku jamu, ostali pokušali da je spasu, pa se utopili: Na licu mesta stradali deda, sin i unuk, kao i komšija koji im je pomagao
Blic pre 49 minutajoš 63 povezane

Radnici širom sveta obeležavaju Međunarodni praznik rada – od Tokija do Los Anđelesa
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih

Bešić (FPN): Vlast ima sve mehanizme moći, ali su simpatije i raspoloženje na strani studenata
N1 Info pre 3 satajoš 17 povezanih