Povezane vesti
Nenad Lalatović: Zasluženo smo pobedili
Hot sport 17.09.2017
Šef stručnog staba Čukaričkog Nenad Lalatović zadovoljan je igrom svoje ekipe u gostima Bačkoj, gde je upisala nova tri boda. – Mogu da budem jako zadovoljan jer je moja ekipa u poslednje četiri utakmica upisala tri pobede i samo jedan poraz.Danas smo… »
Donald: Jedan od najlepših golova u karijeri, sreća pa Milijaš nije igrao
Sportski žurnal 17.09.2017
Fudbaler Crvene zvezde Mičel Donald rekao je da je njegov današnji gol protiv Voždovca jedan od najlepših koje je postigao u karijeri i istakao da je najvažnije da je njegova ekipa upisala još jednu pobedu bez primljenog gola. – Sigurno je ovo jedan od… »
Lalatović: ''Postalo je kao na pijaci, ja sam i dalje tu, ali...''
Sportske.net 17.09.2017
Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je njegova ekipa apsolutno zasluženo pobedila Bačku. Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas u gostima ekipu Bačke sa 3:2, u utakmici desetog kola Super lige Srbije. "Mogu da budem jako… »
SL - Ubedljiva Mačva, ''Brđani'' slave Mudrinskog, goleada u Subotici
Sportske.net 17.09.2017
Fudbaleri Mačve pobedili su danas u Šapcu ekipu Radnika sa 4:0, u utakmici 10. kola Super lige Srbije. Fudbaleri Mačve pobedili su danas u Šapcu ekipu Radnika sa 4:0, u utakmici 10. kola Super lige Srbije. Golove za Mačvu postigli su u 25. minutu Radoš… »
Donaldu se osladilo, hoće JOŠ!
Sportske.net 17.09.2017
Zvezdin kapiten pokazao novi kvalitet ove sezone i tu ne želi da stane. Slobodni udarci koje izvodi Mičel Donald, ove sezone su postali veliki adut Crvene zvezde. Odlični vezista je i večeras protiv Voždovca postigao evrogol iz ''slobodnjaka'', kojim je… »
Vesti dana »
Tramp: Rat u Ukrajini bi mogao da se završi za nekoliko nedelja; Zelenski: Mirovni plan dogovoren 90 odsto
RTS pre 19 minutajoš 17 povezanih
Samoopredeljenje pobednik vanrednih parlamentarnih izbora na Kosovu sa 49.74 odsto glasova
Beta pre 49 minutajoš 15 povezanih
Drama tokom noći u Beogradu Radnik teško povređen, požar u Ripnju i dva sudara
Blic pre 1 satjoš 7 povezanih