Povezane vesti
Jelenin prijatelj otkriva kakav je zaista bio njen brak sa zoranom: Žao mi je njihove ćerke, odrašće bez oba roditelja!
Kurir 17.09.2017
U to je uveren i njen kolega i drug Marko Gačić, sa kojim je svojevremeno snimila i duetsku pesmu. "Ne znam koliko je istina. Ne mogu u to da poverujem. Ona je bila porodična žena, ne verujem da bi ona tako nešto uradila. Bila je posvećena Zoranu i Jani… »
Prijatelj ubijene pevačice otkrio istinu o njenom braku sa Zoranom Marjanovićem i kaže: Njihova ćerkica će najviše ispaštati…
Blic 17.09.2017
Posle hapšenja Zorana Marjanovića, pod sumnjom da je ubio svoju ženu Jelenu Marjanović prošle godine, u medijima se u moru informacija, najviše izdvojila ona da je ubijena Jelena navodno imala ljubavnika. Jelenin prijatelj, sa kojim je snimila i duetsku… »
Vesti dana »

ZAGREJTE DLANOVE, PODRŠKA JE SADA NAJPOTREBNIJA: Srbija nema vremena za odmor, sledi Letonija!
Zrenjaninski pre 20 minutajoš 35 povezanih

"Imao sam predskazanje...": Đoković pričao o snovima i šta je sanjao pre nego što mu se rodila ćerka
Telegraf pre 30 minutajoš 61 povezana

Jovanović pita Mladenovića koliko je kilometara metroa izgrađeno, i poručio: Siđi sa grbače građana
Danas pre 10 minutajoš 1 povezana