Povezane vesti
Beograd: Košarkaši na dočeku obećali nove medalje
Slobodna Evropa 18.09.2017
Više hiljada ljudi okupilo se na platou ispred zgrade Gradske skupštine gde je organizovan doček za vicešampione Evrope – košarkaše Srbije. Mahom mladi su uz nacionalna obeležja Srbije – zastave i majice povicima „Šampioni, šampioni“… »
Ovacije i vodeni luk za košarkaše po dolasku u Beograd
Vesti online 18.09.2017
Košarkaška reprezentacija Srbije vodenim lukom dočekana je prilikom sletanja aviona u Beograd posle osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu. Srpskim košarkašima na aerodromu Nikola Tesla upriličena je najveća počast u… »
Štimčeva poruka za Orlove koji su propustili turnir: Teo, Joko, Radulja, Kale, Nedo, Simke... (foto)
Telegraf 18.09.2017
Kao i uvek, Štimac se ne štedi na terenu, ali ni na emocijama. Košarkaš Srbije Vladimir Štimac imao je dirljivu poruku posle srebra na Eurobasketu. - Za tebe srce dajem, tebi se do poda klanjam, nebeska Srbijo moja! Jedina želja mi je da te moj sin… »
Sale Đorđević otkrio koliko je malo falilo Srbiji da osvoji zlato, Bogdan i Mačvan ponosni na srebro (video)
Telegraf 18.09.2017
Selektor i njegovi puleni izneli prve utiske po dolasku u Beograd sa nedavno završenog Eurobasketa. Ekspedicija košarkaške reprezentacije Srbije vratila se sa Eurobasketa u Istanbulu sa osvojenim srebrom. Na aerodromu su ih dočekali vodeni topovi… »
(Kurir TV) Bogdanović i Mačvan u glas poručili: Osvojićemo to zlato za Srbiju!
Kurir 18.09.2017
Predstavnicima medija su se po povratku u Srbiju obratili košarkaši Milan Mačvan i Bogdan Bogdanović, selektor Aleksandar Đorđević i predsednik Košarkaškom Saveza Srbije Predrag Danilović. "Siguran sam da je ovo ogroman uspeh. Naravno da kada… »
Danilović: Srebro ogroman uspeh
Večernje novosti 18.09.2017
Ponosan sam što sam predsednik izvrsnih ljudi i košarkaša, napravili su ogroman uspeh. Naravno, kada se dođe do finala svi želimo da pobedimo, kaže Predrag Danilović. Prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović istakao je da je… »
Zagrevanje za balkon: Ovacije i vodeni luk za košarkaše po dolasku u Beograd (foto)
Srpski košarkaši na aerodromu “Nikola Tesla” dočekani vodenim lukom. Potom su dobili ovacije i aplauze svojih porodica i navijača. ZAGREVANjE za veliku žurku na balkonu počelo je već oko 16 časova, kada su košarkaši Srbije sleteli na… »
(Kurir TV) vesela atmosfera u avionu: Košarkaši stigli u Beograd, doček ispred Starog dvora!
Kurir 18.09.2017
1 / 8 Foto: Nebojša Mandić Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića osvojili su treću medalju u poslednje četiri godine. Veliki uspeh će podeliti sa navijačima od 19 časova ispred Starog dvora. Kurir sport Foto:Nebojša Mandić KURIR SPORT… »
(Kurir TV) srebrni košarkaši stigli u Srbiju: Na areodromu ih sačekali samo navijači
Kurir 18.09.2017
Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su se posle osvajanja srebrne medalje na četrdesetom Evrobasketu, specijalnim avionom Vlade Srbije vratili u otadžbinu, a reporter Kurira sačekao ih je na Aerodromu Nikola Tesla. 1 / 8 Foto: Nebojša Mandić… »
(Kurir TV) mutin šou u avonu: Nikolić uz hit Hanke Paldum proverava pevačke sposobnosti Bobana Marjanovića!
Kurir 18.09.2017
Specijalni izveštač Kurira iz Istanbula Božidar Manojlović Izabranici selektora Aleksandra Đorđevića su se posle osvajanja srebrne medalje na četrdesetom Evrobasketu, specijalnim avionom Vlade Srbije vratili u otadžbinu, a reporter Kurira snimio… »
Emotivni Štimac: Nebeska Srbijo moja, čast mi je bila da budem deo ekipe!
Želja mi je da te moj sin i ćerka na grudi stave, pa mogu da umrem! Momci, čast je bila da budem pored vas, da delim sve sa takvim ljudima i veličinama - poručio je srpski centar. Bilo da je minut, sekund ili ceo meč Vladimir Štimac je uvek tu za… »
(Foto) za tebe srce dajem nebeska Srbijo moja: Poruka Vladimira Štimca posle finala je za vek vekova. Bravo majstore!
Kurir 18.09.2017
Naš centar je uvek bio tu za svoju zemlju, uvek se odazivao na reprezentativne akcije i uvek je bio taj koji je znao da podigne atmosferu i da ulepša dan. Ni sada nije ništa drugačije. Naime, Štimac je postavio sliku na društvenoj mreži Instagram… »
Vesti dana »
Beogradski studenti prespavali na igralištu u Inđiji, nastavljaju ka Novom Sadu
Beta pre 2 satajoš 22 povezane
Inicijativa Most ostaje najavila za danas blokadu Brankovog mosta u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 10 povezanih