Povezane vesti
(Uznemirujući video) snimili sopstvenu smrt: Teroristi napali saa, a onda se ispred njih pojavio sirijski tenk
Pravda 18.09.2017
Sirijska arapska armija i Hezbolah odbili su snažan napad terorista Islamske države na Humajmah selo u istočnom delu provincije Homs, u blizini granice sa Irakom. SAA je likvidirala 13 terorista i uništila 5 oklopnih vozila. Borci Hezbolaha objavili su… »
(Uznemirujući video) snimili sopstvenu smrt: Teroristi napali saa, a onda se ispred njih pojavio sirijski tenk
Pravda 18.09.2017
Sirijska arapska armija i Hezbolah odbili su snažan napad terorista Islamske države na Humajmah selo u istočnom delu provincije Homs, u blizini granice sa Irakom. SAA je likvidirala 13 terorista i uništila 5 oklopnih vozila. Borci Hezbolaha objavili su… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 35 minutajoš 53 povezane

Sve miriše na prodaju: Stručnjaci objašnjavaju koji deo privrede bi bio najteže pogođen američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 3 satajoš 26 povezanih