Povezane vesti

Na licu mesta: Nastavljen uviđaj u kući u kojoj je izgorelo troje dece

Na licu mesta: Nastavljen uviđaj u kući u kojoj je izgorelo troje dece

Dnevnik 18.09.2017
Tela preostalo dvoje dece, od troje, koja su nastradala u subotu ujutru u požaru koji je zahvatio njihovu porodičnu kuću u selu Vajska, kod Bača, pronađena su i poslata na Institut za sudsku medicinu u Novom Sadu. Kako smo saznali na licu mesta od… »
"Ovo je najveća tragedija ikad": Celo selo plače za troje poginule dece, na zgarištu pronađeno telo samo najstarije…

"Ovo je najveća tragedija ikad": Celo selo plače za troje poginule dece, na zgarištu pronađeno telo samo najstarije…

Blic 18.09.2017
Kao da sam se na boga bacio kamenje, tako mi se vraća sve dobro koje sam činio, nariče Senta Stefanović, deda po majci Nikoline (4), Nikole (2) i osmomesečne Isidore, koji su izgubili život u požaru u selu Vajska kod Bača. Istraga o uzrocima… »
Dan posle velike tragedije: Nađen leš jednog od tri izgorela deteta!

Dan posle velike tragedije: Nađen leš jednog od tri izgorela deteta!

Kurir 18.09.2017
VAJSKA - Ugljenisano telo Nikoline Ramadan (4) pronađeno je na zgarištu iznajmljene kuće u Vajskoj kod Bača, koju je u subotu progutao požar, dok se za njenim bratom Nikolom (2) i osmomesečnom sestrom Isidorom i dalje traga. U kući koju su… »
Nezapamćena tragedija kraj bača Zgarište još krije tela dvoje mališana

Nezapamćena tragedija kraj bača Zgarište još krije tela dvoje mališana

Večernje novosti 18.09.2017
U Vajskoj nastavljen uviđaj u kući u kojoj je izgorelo troje dece Marije Stefanović i Zorana Ramadana, nema spekulacija o uzrocima požara. Inspektori zasad ćute. ISTRAGA na zgarištu kuće u Štrosmajerovoj ulici u Vajskoj, u kojoj je u subotu… »

Vesti dana »