Povezane vesti

Posle tri srebra sledi zlato

Posle tri srebra sledi zlato

Politika 18.09.2017
„Nije lako kad dođeš kući i slaviš poraz, ali ova generacija će uzeti zlato“, kazao je naš košarkaš Bogdan Bogdanović na pres-konferenciji u Beogradu, po povratku sa „Evrobasketa 2017“. Na pres-konferenciji naše košarkaške… »
Đorđević: Ponosan sam na igrače (VIDEO)

Đorđević: Ponosan sam na igrače (VIDEO)

Danas 18.09.2017
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević izjavio je danas da su svi igrači zaslužili sve pohvale i čestitke i da je ekstremno ponosan na njih zbog osvojene srebrne medalje na Evropskom prvenstvu. On je na konferenciji za… »
Đorđević: Ponos zbog ovoga što smo uradili!

Đorđević: Ponos zbog ovoga što smo uradili!

Hot sport 18.09.2017
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas njegovi košarkaši moraju da budu ponosni na srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu. – Momci moraju da budu ponosni na sve što su uradili i izdržali. Ovo su bile ekstremno teške… »
Đorđević: Nedostajala sreća; Bogdan: Biće i zlato

Đorđević: Nedostajala sreća; Bogdan: Biće i zlato

Dnevnik 18.09.2017
BEOGRAD: Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević poručio je danas u Beogradu da je ponosan na svoje izabranike zbog srebrne medalje na evropskom prvenstvu, treće sa istim sjajem u njegovom mandatu na klupi nacionalnog tima… »
Danilović: Ponosan sam, srebro je ogroman uspeh

Danilović: Ponosan sam, srebro je ogroman uspeh

Vesti online 18.09.2017
Prvi čovek Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović istakao je da je osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu u Istanbulu ogroman uspeh i da je ponosan na ekipu Aleksandra Ðorđevića. - Sećam se kada smo na ovom mestu bili posle uspeha… »
Đorđević: Pratila nas je i nesreća, ponosan sam na momke!

Đorđević: Pratila nas je i nesreća, ponosan sam na momke!

Sportski žurnal 18.09.2017
Selektor reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je danas njegovi košarkaši moraju da budu ponosni na srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu. – Momci moraju da budu ponosni na sve što su uradili i izdržali. Ovo su bile ekstremno teške… »

Vesti dana »