Povezane vesti
Nazvala sam ga, pitao me je l' znam to da radim... Maca Diskrecija ispričala kako se javljala na seks oglase! (VIDEO)
Telegraf 19.09.2017
Maca Diskrecija je ispričala još jedno od svojih brojnih iskustava, a najviše je zainteresovala Lepog Miću. Maca Diskrecija otkrila je još jedno iskustvo pred svim takmičarima " Zadruge" i gledaocima rijalitija. Viktorija pitala Macu Diskreciju… »
Viktorija pitala Macu Diskreciju kakav je Lukas u krevetu, evo šta je ona odgovorila! (video)
Telegraf 19.09.2017
Ovaj trenutak u "Igri istine" bio je posebno zanimljiv i takmičarima i gledaocima "Zadruge" Dok je trajala "Igra istine" u " Zadruzi", neki učesnici dobili su laka pitanja od svojih cimera, dok su neki, pak, bili skroz zatečeni. SA NJIM JE BILA DO… »
Vesti dana »

(Mape) stigle vrućine, oglasio se RHMZ, upaljen meteo alarm: Toplotni talas se spustio na Srbiju i ne planira skoro da popusti: Evo šta nas čeka narednih dana!
Kurir pre 5 satijoš 28 povezanih

Univerzitet u Beogradu na 387. mestu od više od 21.000 univerziteta na listi "Global 2000"
RTV pre 3 satajoš 20 povezanih

Protest ispred suda u Novom Sadu: Momku koji je branio Futožane i udario „ćacija“ kućni pritvor godinu dana
Danas pre 1 satjoš 15 povezanih