Повезане вести

Суперкуп: Партизан поражен, Мута тек стигао

Суперкуп: Партизан поражен, Мута тек стигао

Дневник 21.09.2017
Кошаркаши Партизана НИС; изгубили су од екипе Морнара, домаћина Суперкупа АБА лиге, са 91:77 (26:24, 16:23, 27:17, 22:13). Домаћи тим је стекао предност против Партизана, да би црно-бели до истека 10. минута стигли на свега минус… »
Николић: Партизан не може горе, обрукали смо се. Нисам ни знао ко игра овде, нисам знао да је Борис Бакић ту, нисам имао…

Николић: Партизан не може горе, обрукали смо се. Нисам ни знао ко игра овде, нисам знао да је Борис Бакић ту, нисам имао…

Спортски журнал 21.09.2017
Тренер Партизана Мирослав Николић рекао је да његова екипа не може да игра горе него што је то било у поразу од Морнара. "Имамо обавезу да правимо неке играче и ако можемо неког да победимо. Мислим да ће Партизан играти много… »
Николић: Обрукали смо се, бићемо бољи

Николић: Обрукали смо се, бићемо бољи

Вечерње новости 21.09.2017
Од овога горе не може. Дошао сам касно, практично смо имали само једна тренинг. Сигурно ће бити боље - поручио је Мута. Завршио је Партизан учешће у АБА Суперкупу поразом у четвртфиналу. Захваљујући одлично одиграниј последоњј… »
Мута Николић категоричан: Обрукали смо се, од овог горе не може!

Мута Николић категоричан: Обрукали смо се, од овог горе не може!

Хот спорт 21.09.2017
Тренер Партизана истакао је после пораза од Морнара да је његов тим играо очајно и да због тога горе не може, већ само много, много боље. Партизан је синоћ поражен од Морнара у Бару у четвртфиналу Суперкупа АБА лиге резултатом… »
Николић: Дошао сам касно, али обрукали смо се!

Николић: Дошао сам касно, али обрукали смо се!

Мондо 21.09.2017
"Имамо обавезу да правимо неке играче и ако можемо неког да победимо", рекао је нови тренер кошаркаша Партизана после прве званичне утакмице у сезони 2017/18. Прва званична утакмица новог Партизана под новим тренером као јасан… »

Вести дана »