Povezane vesti
Dejan Šoškić: Jačanje dinara posledica restriktivne monetarne politike
Gde investirati 22.09.2017
Jačanje domaće valute smanjuje konkurentnost domaćih proizvoda i usluga na međunarodnom i domaćem tržištu, kaže bivši guverner NBS Dejan Šoškić za N1 i dodaje da je naglo jačanje dinara posledica restriktivne monetarne politike u Srbiji. “Mi smo imali… »
Šoškić: Ovakvo jačanje dinara destimuliše priliv investicija i izvoz
Nova ekonomija 22.09.2017
Profesor ekonomije Dejan Šoškić ocenio je da je glavni razlog jakog dinara restriktivna monetarna politika u Srbiji. "Mi smo imali inflaciju koja je bila ispod donje granice inflacionog cilja sa relativno visokim kamatnim stopama u dinarima i sa drugim… »
Šoškić: Jačanje dinara posledica restriktivne monetarne politike
SEEbiz 22.09.2017
BEOGRAD - Jačanje domaće valute smanjuje konkurentnost domaćih proizvoda i usluga na međunarodnom i domaćem tržištu, kaže bivši guverner NBS Dejan Šoškić za N1 i dodaje da je naglo jačanje dinara posledica restriktivne monetarne politike u Srbiji. "Mi… »
Bivši guverner NBS: Ovoliko jačanje dinara nije smelo da se desi
Vesti online 22.09.2017
Zašto dinar jača, ko na tome gubi, a ko dobija, i koliko dugo će imati visoku vrednost prema evru?, piše N1. Osnovni uslov stabilnog kursa dinara jeste da odnos dinara i strane valute bude u balansu. Prema rečima ekonomiste Dejana Šoškića, glavni razlog… »
Vesti dana »

Završena blokada novosadskog suda, protest ispred Prekršajnog zbog privođenja studenta
RTV pre 1 satjoš 41 povezana

Pretučeni student iz Valjeva: Petorica policajaca me tukla krvnički, majku mi zastrašivali batinaši
Danas pre 1 satjoš 3 povezane

Lazić se oprostio od zvezde: Doskorašnji kapiten se posebno zahvalio dvojici ljudi!
Kurir pre 20 minutajoš 23 povezane