Повезане вести
ЦНН: Македонски невероватни бизнис лажних вести
Студио Б 23.09.2017
Велес у Македонији некада је био Титов Велес и био је познат као место у којем се производио порцулан за целу Југославију.У овом градићу данас је смештено неколико оператера који производе лажне вести осмишљене тако да привуку… »
ЦНН открио Македонце у лажном бизнису
Вести онлине 23.09.2017
Велес у Македонији некада је био Титов Велес и био је познат као место у којем се производио порцулан за целу Југославију. У овом градићу данас је смештено неколико оператера који производе лажне вести осмишљене тако да привуку… »
Ево како Македонци продају маглу Американцима и зарађују милионе!
БК ТВ 23.09.2017
"Ја сам са своје 22 године зарађивао више него што неко у Македонији заради за цео живот", каже Михаил. Велес у Македонији некада је био Титов Велес и био је познат као место у којем се производио порцулан за целу Југославију. У… »
Вести дана »

Марија Васић: Требаће ми неко време да се навикнем да могу слободно да ходам улицом после 7 месеци
Нови магазин пре 1 сатјош 53 повезане

Тодоровић Штиплија: По први пут тон Фон дер Лајен о Србији другачији, на неки начин подржала протесте
Н1 Инфо пре 39 минутајош 54 повезане

Нова мистерија у вези "претучене студенткиње": Инстаграм налог није валидан?!
Правда пре 1 сатјош 26 повезаних

Путин бесан, Трамп му забо нож у леђа: У Кремљ није стигла рођенданска честитка, док Кијев добија разорне ракете
Мондо пре 4 минутајош 35 повезаних

Познато зашто Мирка Васиљевић није дошла на саслушање: Нови детаљи у случају уцене Вујадина Савића
Мондо пре 1 сатјош 47 повезаних