Povezane vesti
Vučić: Evropski put Srbije zavisi od uspeha Merkel i Makrona
N1 Info 25.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da evrointegracije Srbije zavise od uspeha kancelarke Nemačke Angele Merkel i predsednika Francuske Emanuela Makrona. : Tanjug Komentarišući rezultate jučerašnjih izbora u Nemačkoj, Vučić je rekao da će se… »
Vučić i aleksandrijski patrijarh razmenili ordenje
Novi magazin 25.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je danas patrijarha aleksandrijskog Teodora II, Ordenom srpske zastave prvog reda za istaknute zasluge u razvijanju i učvršćivanju prijateljskih odnosa i saradnje između Srbije i Pravoslavne patrijaršije… »
Vučić: Koristite moje ime na beogradskim izborima
Danas 25.09.2017
Sudbina Evrope zavisi od daljeg uspeha nemačke kancelarke Angele Merkel, ali i reformi francuskog predsednika Emanuela Makrona, izjavio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ocenio da će to od toga zavisiti i evropski put Srbije. Svi su znali da… »
Vučić:Od učlanjenja KiM u UN nema ništa, osim ako se ne dogovorimo
RTV 25.09.2017
ŽAGUBICA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se i dalje "ne bi kladio" na to da će Kosovo postati članica Ujedinjenih nacija, te da se i dalje ne bi "kladio na njih". "Gotovo sam siguran da od tog učlanjenja nema ništa", rekao je… »
Vučić: Od Merkelove i Makrona zavisi sudbina Evrope
RTS 25.09.2017
Izbori u Nemačkoj prošli su baš kako sam prognozirao, ali Angeli Merkel neće biti lako, a od nje i Emanuela Makrona zavise i sudbina Evrope, ali i naš put u Evropu, rekao je predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik je izjavio i da se i dalje "ne bi… »
Vučić: Evrointegracije zavise od Merkelove i Makrona
Vesti online 25.09.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio da evrointegracije Srbije zavise od uspeha kancelarke Nemačke Angele Merkel i predsednika Francuske Emanuela Makrona. Komentarišući rezultate jučerašnjih izbora u Nemačkoj, Vučić je rekao da će se mnogo toga… »
Vučić: Od Merkelove i Makrona zavisi sudbina Evrope
Pravda 25.09.2017
KREPOLjIN - Izbori u Nemačkoj prošli su baš kako sam prognozirao, ali Angeli Merkel neće biti lako, a od nje i Emanuela Makrona zavise i sudbina Evrope, ali i naš put u Evropu, rekao je danas predsednik Aleksandar Vučić. Predsednik Srbije Aleksandar… »
Vesti dana »
Tim američkih zvezda najbolji na Ol-staru: Jokić igrao pet minuta, Edvards MVP
Newsmax Balkans pre 47 minutajoš 34 povezane
Navršava se 25 godina od napada na autobus "Niš ekspresa" na Kosovu
N1 Info pre 57 minutajoš 11 povezanih
Voz iskočio iz šina zbog lavine u Švajcarskoj, sumnja se da ima više povređenih
NIN pre 22 minutajoš 12 povezanih