Povezane vesti
Raskrinkani! Luna i Sloba svaki dan komuniciraju mimo kamera, kada vidite na koji način ostaćete u čudu!
Telegraf 25.09.2017
Blogerka i pevač pronašli su način na koji mogu da dele jedno sa drugim šta osećaju, kako ih niko ne bi čuo. Ognjen Amidžić i sinoć je, kao i svaki put kada je veče izbacivanja, ušao u Zadrugu i obavio razgovor sa nekoliko ukućana. VODI SVOJU… »
Ovako izgleda kuća u kojoj žive Divna i Marko, a upozorenje na kapiji će vas naterati da dobro razmislite pre nego što…
Telegraf 25.09.2017
Divna i Marko sa ćerkom Kristinom žive u seluu Dubnica, a u rijaliti su ušli iznenada. Učesnici " Zadruge" Divna i Marko su još od učešća u emisiji DNK jedni od omiljenih lica u rijalitiju "ružičaste" televizije, a o njhovoj životnoj priči… »
Vodi svoju grbavu odavde! Smilja na sramotan način vređala Divnu, ona počela da jeca, a Markova reakcija je šokantna…
Telegraf 25.09.2017
Ova scena zgrozila je gledaoce, a svima je za oko zapala Markova reakcija. U Zadruzi je organizovan sastanak na kom su već po tradiciji svi morali da iznesu ime najboljeg i najgoreg zadrugara. Suze i jecaji u "Zadruzi": Niko nije mogao da veruje KO je… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana