Povezane vesti
Dačić tvrdi: Slobu su ubili u Hagu, imam dokaz!
Pravda 25.09.2017
Povodom 17 godina od pada Slobodana Miloševića, predsednik SPS-a Ivica Dačić tvrdi da Milošević "nije izgubio izbore", te da su ga "otrovali lekovima" u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala i da će to dokazati i osvetiti ga. Povodom 17 godina od pada… »
Dačić: Slobu su ubili u Hagu, imam dokaz!
Mondo 25.09.2017
Povodom 17 godina od pada Slobodana Miloševića, predsednik SPS-a Ivica Dačić tvrdi da Milošević "nije izgubio izbore", te da su ga "otrovali lekovima" u pritvorskoj jedinici Haškog tribunala i da će to dokazati i osvetiti ga. Foto: Mondo/ Goran Sivački… »
Dačić povodom 17 godina od pada miloševića: Slobu su ubili u Hagu, imam dokaze!
Kurir 25.09.2017
Slobodan Milošević je izgubio izbore 24. septembra 2000, na vlast je došao DOS, a 17 godina nakon izbora koji su bili prekretnica u istoriji Srbije, Ivica Dačić, lider SPS za Kurir, tvrdi da je vreme pokazalo da mu DOS nije bio ni do kolena, da je… »
Vesti dana »

uživo PROTESTI U SRBIJI Demonstranti napali policiju na Novom Beogradu, demolirana zgrada Tužilaštva u Valjevu
Euronews pre 11 minutajoš 26 povezanih

Melanija poslala pismo Putinu! Donald mu je predao, otkriveno šta mu je poručila! Ceo svet zna da gaji netrepeljivost! (foto)
Kurir pre 11 minutajoš 104 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 5 satijoš 24 povezane