Повезане вести

Иде ли Београд пре времена на изборе?

Иде ли Београд пре времена на изборе?

Н1 Инфо 25.09.2017
Србија би ове године могла још једном на гласање, па би избори за Скупштину града Београда, уместо на пролеће следеће године, могли да буду одржани почетком децембра. Медији спекилишу - власт не демантује. : Н1 Иако мисли да то… »
Ковачевић: Избори у Београду у децембру јер се подршка круни

Ковачевић: Избори у Београду у децембру јер се подршка круни

Н1 Инфо 25.09.2017
Драматург Синиша Ковачевић изјавио је у Новом дану да мисли да ће избори у Београду заиста бити одржани у децембру, како пишу београдски медији, јер сматра да Српској напредној странци (СНС) каснији термин не одговара због тога… »
Вучић: Није најбоље да београдски избори буду у децембру

Вучић: Није најбоље да београдски избори буду у децембру

Н1 Инфо 25.09.2017
Председник Српске напредне странке Александар Вучић не мисли да је најбоље да избори за Скупштину Београда буду у децембру, али је навео да се неће противити тој одлуци. Упитан о томе да ли је донета одлука о београдским… »
Вучић о београдским изборима: Не мислим да је баш најбоље да буду у децембру, али нећу да се противим

Вучић о београдским изборима: Не мислим да је баш најбоље да буду у децембру, али нећу да се противим

Телеграф 25.09.2017
Ја сам рекао људи идите и немојте да се плашите... Идите и победите - рекао је Вучић. Председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић изјавио је данас да не мисли да је најбоље да избори за Скупштину Београда буду… »
У Србији нема грађана првог и другог реда, градимо најмодерније путеве у целој земљи: Вучић на отварању деонице Крепољин -…

У Србији нема грађана првог и другог реда, градимо најмодерније путеве у целој земљи: Вучић на отварању деонице Крепољин -…

Телеграф 25.09.2017
Председник Србије је рекао да је жеља и намера не само да људи остану већ и да се они који су отишли врате, уз подсећање да је Хомоље платило високу цену за слободу Србије и да су људи који овде живе заслужили дужно… »
"Блиц" сазнаје: Избори у Београду 10. децембра

"Блиц" сазнаје: Избори у Београду 10. децембра

Глас Западне Србије 25.09.2017
Избори у Београду могли би да буду одржани 10. децембра, сазнаје "Блиц". Како је за "Блиц" незваницно потврђено у врху СНС, шеф градског одбора Небојша Стефановић је на састанку напредњака поменуо овај датум као једну од… »

Вести дана »