Povezane vesti

Sve prštalo! Đekson i Mina imali seks, maloletnica šetkala gola posle akcije! (18+) (foto)

Sve prštalo! Đekson i Mina imali seks, maloletnica šetkala gola posle akcije! (18+) (foto)

Telegraf 26.09.2017
Mina i Đekson su ponovo završili u krevetu i ovoga puta nema sumnje da su imali seks. Iako su se prethodni put femkali, i tvrdili da nisu imali seks u rijalitiju "Zadruga", Đekson i Mina su ponovo završili u krevetu i jasno je da su bili u žestokoj… »
Treba da budu zajedno, ali pod uslovom da se sloba razvede: Gagi Đogani iskreno o Luninom odnosu sa pevačem (foto)

Treba da budu zajedno, ali pod uslovom da se sloba razvede: Gagi Đogani iskreno o Luninom odnosu sa pevačem (foto)

Telegraf 26.09.2017
- Luna je potpuno iskrena. Ta iskrenost je puno košta - rekao je Lunin otac Gagi Đogani u intervjuu za Telegraf. Dešavanja između Slobodana Radanovića i Lune Đogani, koja je priznala da je zaljubljena u oženjenog pevača, i dalje su glavna tema u… »
Mama, vodi me kući, ubili su me ovde! Luna načisto pukla, hoće da izađe iz "Zadruge"! (VIDEO)

Mama, vodi me kući, ubili su me ovde! Luna načisto pukla, hoće da izađe iz "Zadruge"! (VIDEO)

Telegraf 26.09.2017
- Mama, pomozi mi! Hoću napolje - urlala je Luna, dok je Sloba pokušavao da je umiri. Posle žestoke svađe sa Saškom Karan, koja je tvrdila da su Luna i Sloba imali seks, Luna je bila na pragu nervnog sloma u rijatiju " Zadruga" i plakala je i… »
Luna i Sloba imali seks u kupatilu! Maca opisala šta se dešavalo van kamera! (VIDEO)

Luna i Sloba imali seks u kupatilu! Maca opisala šta se dešavalo van kamera! (VIDEO)

Telegraf 26.09.2017
Maca je ubeđena da su Luna i Sloba imali seks, i otkrila je nekoliko sočnih detalja. Dok svi u rijalitiju " Zadruga" pričaju da su Sloba i Luna imali seks, ulje ne vatru je dodala Maca koja tvrdi da je golupčiće zatekla posle akcije u kupatilu. MAMA… »

Vesti dana »