Povezane vesti
Sve prštalo! Đekson i Mina imali seks, maloletnica šetkala gola posle akcije! (18+) (foto)
Telegraf 26.09.2017
Mina i Đekson su ponovo završili u krevetu i ovoga puta nema sumnje da su imali seks. Iako su se prethodni put femkali, i tvrdili da nisu imali seks u rijalitiju "Zadruga", Đekson i Mina su ponovo završili u krevetu i jasno je da su bili u žestokoj… »
Treba da budu zajedno, ali pod uslovom da se sloba razvede: Gagi Đogani iskreno o Luninom odnosu sa pevačem (foto)
Telegraf 26.09.2017
- Luna je potpuno iskrena. Ta iskrenost je puno košta - rekao je Lunin otac Gagi Đogani u intervjuu za Telegraf. Dešavanja između Slobodana Radanovića i Lune Đogani, koja je priznala da je zaljubljena u oženjenog pevača, i dalje su glavna tema u… »
Mama, vodi me kući, ubili su me ovde! Luna načisto pukla, hoće da izađe iz "Zadruge"! (VIDEO)
Telegraf 26.09.2017
- Mama, pomozi mi! Hoću napolje - urlala je Luna, dok je Sloba pokušavao da je umiri. Posle žestoke svađe sa Saškom Karan, koja je tvrdila da su Luna i Sloba imali seks, Luna je bila na pragu nervnog sloma u rijatiju " Zadruga" i plakala je i… »
Luna i Sloba imali seks u kupatilu! Maca opisala šta se dešavalo van kamera! (VIDEO)
Telegraf 26.09.2017
Maca je ubeđena da su Luna i Sloba imali seks, i otkrila je nekoliko sočnih detalja. Dok svi u rijalitiju " Zadruga" pričaju da su Sloba i Luna imali seks, ulje ne vatru je dodala Maca koja tvrdi da je golupčiće zatekla posle akcije u kupatilu. MAMA… »
Vesti dana »
Niški studenti planiraju blokadu više fakulteta: Rektorat da se oglasi
Radio 021 pre 46 minutajoš 31 povezana
Izrael upozorio vojnike osumnjičene za ratne zločine da ne putuju u inostranstvo
Novi magazin pre 1 satjoš 19 povezanih
Stefanović pozvao izborne članove Visokog saveta tužilaštva da podnesu ostavke: „Odgovorni za atmosferu linča“
N1 Info pre 6 satijoš 15 povezanih