Повезане вести

Све прштало! Ђексон и Мина имали секс, малолетница шеткала гола после акције! (18+) (фото)

Све прштало! Ђексон и Мина имали секс, малолетница шеткала гола после акције! (18+) (фото)

Телеграф 26.09.2017
Мина и Ђексон су поново завршили у кревету и овога пута нема сумње да су имали секс. Иако су се претходни пут фемкали, и тврдили да нису имали секс у ријалитију "Задруга", Ђексон и Мина су поново завршили у кревету и јасно је да… »
Треба да буду заједно, али под условом да се слоба разведе: Гаги Ђогани искрено о Лунином односу са певачем (фото)

Треба да буду заједно, али под условом да се слоба разведе: Гаги Ђогани искрено о Лунином односу са певачем (фото)

Телеграф 26.09.2017
- Луна је потпуно искрена. Та искреност је пуно кошта - рекао је Лунин отац Гаги Ђогани у интервјуу за Телеграф. Дешавања између Слободана Радановића и Луне Ђогани, која је признала да је заљубљена у ожењеног певача, и даље… »
Луна и Слоба имали секс у купатилу! Маца описала шта се дешавало ван камера! (ВИДЕО)

Луна и Слоба имали секс у купатилу! Маца описала шта се дешавало ван камера! (ВИДЕО)

Телеграф 26.09.2017
Маца је убеђена да су Луна и Слоба имали секс, и открила је неколико сочних детаља. Док сви у ријалитију " Задруга" причају да су Слоба и Луна имали секс, уље не ватру је додала Маца која тврди да је голупчиће затекла после… »
Мама, води ме кући, убили су ме овде! Луна начисто пукла, хоће да изађе из "Задруге"! (ВИДЕО)

Мама, води ме кући, убили су ме овде! Луна начисто пукла, хоће да изађе из "Задруге"! (ВИДЕО)

Телеграф 26.09.2017
- Мама, помози ми! Хоћу напоље - урлала је Луна, док је Слоба покушавао да је умири. После жестоке свађе са Сашком Каран, која је тврдила да су Луна и Слоба имали секс, Луна је била на прагу нервног слома у ријатију " Задруга" и… »

Вести дана »