Povezane vesti
Slavoljub Srnić: Spreman sam da se upišem u listu strelaca protiv Kelna
Hot sport 26.09.2017
Slavoljub Srnić izjavio je pred utakmicu drugog kola Lige Evrope između Kelna i Crvene zvezde da je uveren u svoju dobru partiju na stadionu “Rajn Energi“. – Otvorio sam sezonu na odličan način, postizao sam golove i smatram da su oni nagrada za vredan… »
Srnić: Želim gol u Kelnu
Mondo 26.09.2017
Prvotimac Crvene zvezde veruje da će biti produktivan na predstojećem gostovanju i da će se utakmica igrati u lepom ambijentu. "Nemaju evropsko iskustvo, ali Nemci su ipak Nemci". Slavoljub Srnić izjavio je pred utakmicu drugog kola Lige Evrope između… »
Vesti dana »
Francuska na nogama: Učenici blokirali škole, na pojedinim mestima izbili požari
IndeksOnline pre 3 satajoš 27 povezanih
Paunović uz zadršku priznao da je nezadovoljan, ali vidi napredak: „Svaki put smo sve bliže da pohvatamo neke automatizme koji su nam potrebni da napredujemo“
Danas pre 24 satajoš 100 povezanih
„Rusija nas već 30 godina snabdeva energentima po najpovoljnijim uslovima“ Đedović: Pregovori o prodaji NIS-a nisu propali, to potvrđuje i nova OFAK-ova licenca
Dnevnik pre 6 satijoš 49 povezanih
U Novom Sadu završena komemorativna šetnja, odata pošta poginulima u padu nadstrešnice
Beta pre 1 satjoš 23 povezane
Putin upozorio: U slučaju napada na Kalinjingrad, Rusija može da odgovori svim sredstvima! (video)
Kurir pre 4 satijoš 22 povezane