Povezane vesti
Posle lukasovog priznanja svi novinari zanemeli: Bio sam u vezi sa pokojnom Ksenijom Pajčin!
Press 26.09.2017
Pevač Aca Lukas i njegov ljubavni život često su meta javnosti, ali ono što je priznao na današnjem snimanju emisije "Zvezde Granda", ostavilo je sve bez teksta. Foto: Kurir.rs Naime, dok su ga novinari ispitivali o trenutnom ljubavnom životu, Aca je… »
Ekskluzivno! Sedam godina posle njene smrti, Lukas priznao: Bio sam u vezi sa Ksenijom Pajčin
Blic 26.09.2017
Aca Lukas danas je na snimanju Zvezda Granda otvorio dušu za "Blic" i izneo neka neverovatna saznanja iz privatnog života. Na pitanja o ljubavnim vezama, Lukas je rekao: - Jedva sam našao i tri žene, kakve sad devojke. Nabrojte mi 5 devojaka sa kojima… »
Vesti dana »

Za 2 sata stižu pljuskovi sa grmljavinom: Nova najava RHMZ-a, evo kakvo vreme će biti narednih dana
Mondo pre 23 minutajoš 15 povezanih

UKRAJINSKA KRIZA: Putin i Tramp približili stavove o Ukrajini, Zelenski u ponedeljak u Beloj kući
RTV pre 29 minutajoš 13 povezanih

Vučić o nasilju na protestima: Dolazi vreme odgovornosti, obnovićemo sve što je uništeno
Sputnik pre 13 minutajoš 7 povezanih

Netanjahu insistira na sveobuhvatnom sporazumu za sve taoce: Hamas signalizira spremnost na sporazum
Blic pre 6 satijoš 3 povezane

Tragedija u Ečki: Automobil udario dve biciklistkinje – jedna žena poginula, druga teško povređena Tragedija u Ečki
Volim Zrenjanin pre 23 minutajoš 5 povezanih