Povezane vesti
Dekolte, rukavice i... Divna odabrala venčanicu, svi će odlepiti kada je vide na svadbi godine! (VIDEO)
Telegraf 27.09.2017
Divna se nije mnogo dvoumila, i brzo je izabrala venčanicu po svom ukusu. Rijaliti svadba godine se približava, a Divna je danas u "Zadruzi" izabrala venčanicu i sve ostalo što joj je potrebno za venčanje. Da ti je ušla Maca u krevet ne bi je… »
Da ti je ušla Maca u krevet ne bi je izbacio, a mene izbacuješ! Divna odbrusila Marku pred svima, okrenula se i otišla…
Telegraf 27.09.2017
Još otkako su bili u emisiji "DNK" Divna i Marko ne prestaju da privlače veliku pažnju gledalaca. Dok su Janjuš i Marko DNK bili okupirani u kuhinji pripremajući za učesnike " Zadruge" kafu, hranu i ostalo, Divna DNK je bila tu i nadgledala. NIŠTA… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 7 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 4 satijoš 3 povezane
Putin i Erdogan razgovarali o Siriji: Vlada u Damasku da se uključi u politički dijalog
Kurir pre 4 satijoš 3 povezane
Srbi sve bliži EU, ali emotivno vezani za Rusiju i Kinu: Nezaposlenost nestaje sa liste briga građana: KiM, korupcija i protesti su među glavnim temama
Blic pre 7 satijoš 1 povezana
"Nećemo uvesti sankcije Rusiji": Vučić iz Brisela: "Kritikujte me, baš me briga"
Blic pre 8 satijoš 1 povezana