Povezane vesti
Cvetanović na svedočenju: Znam ko mi ugrožava život
Vranjske 28.09.2017
Cvetanović svedočio u slučaju ubistva Nikole Bojovića FOTO Vranjske Jugoslav Juge Cvetanović, ubijen u sredu noću u centru Vranja, pred Višim sudom u Beogradu pod zakletvom je rekao da se boji za svoj život i bezbednost svoje porodice zbog njihove… »
Jugetovo ubistvo: Živeo je čekajući da ga ubiju
Vranjske 28.09.2017
Haustor u kome je ubijen Cvetanović FOTO Vranjske Ljudi koji su bili u blizini kada se u sredu 40 minuta posle ponoći dogodilo ubistvo Jugoslava Cvetanovića u centru Vranja, kažu da počinioca ili eventualno više njih niko nije video, ali pojedinci… »
Rat klanova odneo novu žrtvu: Brat Pitbula ubijen zbog krvne osvete? Ubica u Cvetanovića ispalio 30 metaka!
Kurir 28.09.2017
VRANJE - Jugoslav Cvetanović (31), mlađi brat Saše Cvetanovića, zvanog Pitbul, koji se sumnjiči da je 29. aprila 2013. u centru Beograda ubio Nikolu Bojovića, likvidiran je u noći između utorka i srede u klasičnoj sačekuši u haustoru u centru… »
Debeo dosije ubijenog Cvetanovića: Krađe, iznude, policijska pratnja i ispovest pred smrt: Znam da sam meta
Blic 27.09.2017
Jugoslav Cvetanović (31), rođeni brat Saše Cvetanovića, koji je ubijen sinoć u u samom centru vranja sa 30 hitaca u haustoru jedne zgrade, imao je deblji dosije. Ubijeni Cvetanović je javnosti u Srbiji bio poznat kao mlađi brat Saše Cvetanovića… »
Vesti dana »
Završena Blokada Beograda na vodi: Sukobi demonstranata i protivnika protesta, intervenisala policija (FOTO, VIDEO)
Danas pre 39 minutajoš 27 povezanih
Tuga! Mladić (17) iz Leskovca izgubio bitku nakon brutalnog nasilja! Doktori se borili za život nakon što su ga je vršnjak pretukao: Napadač priveden!
Kurir pre 1 satjoš 53 povezane
Tragedija u Novom Sadu: Goranu Vesiću ukinut pritvor, uhapšeno trinaest osumnjičenih
BBC News pre 2 satajoš 36 povezanih