Povezane vesti
Ubistvo koje je potreslo Srbiju: Jugoslav je bio dobar komšija, miran i neupadljiv. Ovo je mogla samo da bude krvna osveta
Telegraf 29.09.2017
Niko ne može da se pomiri sa činjenicom da Jugoslava više nema. Jugoslav Cvetanović ubijen je u sredu posle ponoći u centru Vranja, a sumnja se da je bila reč o krvnoj osveti zbog ubistva Nikole Bojovića, za koje se sumnjiči njegov rođeni brat, Saša… »
Pitbul urlao u ćeliji kad je čuo da mu je brat mrtav: Ubio ga je iz osvete, znam da iza svega stoji Luka Bojović
Telegraf 29.09.2017
- Ja sam ga čuvao, ja sam ga odnegovao i njega i sestru i ovo da se desi - neutešan je Cvetanović. Saša Cvetanović, glavnooptuženi za ubistvo Nikole Bojovića, mlađeg brata zemunskog klana, Luke Bojovića, u zatvoru je čuo da je njegov brat likvidiran sa… »
Vesti dana »
Glamočić: Najugroženijim poljoprivrednicima biće povećana cena otkupa za 5 dinara
RTV pre 1 satjoš 22 povezane
(BLOG) Iran lansira rakete ka Izraelu, ceo Irak ostao bez struje: SAD potopile iranski ratni brod, broj mrtvih porastao na 87
N1 Info pre 1 satjoš 36 povezanih
Zlatko Kokanović ostaje u pritvoru: Objavljen snimak njegovog navodnog napada na policiju VIDEO
Nova pre 4 satijoš 4 povezane
Inspektor Milenković uhvatio radnike BIA koji su ga pratili: „Savladao ih i privremeno ograničio njihovo kretanje“
Nedeljnik pre 5 satijoš 5 povezanih
No pasaran! Španija odbija ruski rulet na Bliskom istoku – preti im sada američka odmazda
Sputnik pre 4 satijoš 24 povezane