Povezane vesti
Gde ti znaš kad si izvadio? Mora malo da otidne... Divna i Marko u problemu zbog trudnoće, u razgovoru otkrili sve detalje…
Telegraf 29.09.2017
Divna već danima oseća mučninu i sumnja da je trudna, pa su ona i Marko porazgovarali oko toga šta im je činiti. Nakon sumnje da je trudna, Divna DNK pričala je sa suprugom Markom u dvorištu oko toga kako bi bilo najbolje da dobije test za trudnoću… »
Ti si majka isto kao što sam ja otac... Divna i Marko rasplakali gledaoce, dok su i sami jedva progovarali kroz suze (VIDEO)
Telegraf 29.09.2017
- To je ta bol... Kad bi ti meni uzeo dete ili kada bih ja tebi uzela dete... - ponavljala je Divna, dok je sa Markom u suzama i kroz jecaje pričala daleko od ostalih takmičara "Zadruge" Divna i Marko svojim ponašanjem i odnosom u " Zadruzi" privlače… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za utorak 19. avgust: Oblačno, ponegde sa kišom, temperatura do 30 stepeni
Novi magazin pre 20 minutajoš 29 povezanih

Viši sud u Novom Sadu: Pritvor za petoro osumnjičenih za napad na "Kobre", terete se za teško ubistvo u pokušaju
NIN pre 15 minutajoš 26 povezanih

Pregovori Trampa, Zelenskog i evropskih lidera o ratu u Ukrajini i teritorijalnim pitanjima
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 67 povezanih

Upravo na Blic TV: Šta građanima zaista donosi najavljeni paket ekonomskih mera: Hoćemo li živeti bolje?
Blic pre 20 minutajoš 26 povezanih