Povezane vesti
Za godinu dana umrla je cela porodica Jelene Marjanović: Rođaci tvrde da je na njih bačeno prokletstvo koje još nije završeno…
Pravda 01.10.2017
- Ovo je strašno! Cela porodica Jelene Marjanović nestala je za godinu dana. Najpre joj je umro otac Dušan, pa stric. Ubrzo je preminula njena baka Pelagija, potom je Jelena ubijena, da bi od raka, ali i tuge za najmilijima preminula i majka Zorica. Na… »
Za godinu dana umrla je cela porodica Jelene Marjanović: Rođaci tvrde da je na njih bačeno prokletstvo koje još nije završeno…
Telegraf 01.10.2017
- Kad sam čula za tu kletvu, nisam verovala, niti sam obraćala pažnju, a onda su počeli da odlaze jedan za drugim - priča neutešna rođaka Krsmanovića. - Ovo je strašno! Cela porodica Jelene Marjanović nestala je za godinu dana. Najpre joj je umro otac… »
Vesti dana »
RHMZ izdao upozorenje za Srbiju: Stiže kratko osveženje, a od nedelje ponovo temperature iznad 35 stepeni
NIN pre 49 minutajoš 16 povezanih
Nebo nam danas donosi dvostruki spektakl – pomračenje Sunca, a potom i „zvezde padalice“
RTS pre 24 minutajoš 13 povezanih
Stanković se oprostio od igrača, Hitna sednica Upravnog odbora Zvezde danas u podne
RTV pre 39 minutajoš 17 povezanih
"Tražili mi pušku, a ja pušku nemam" Pretučeni Srbin Nenad iz Drena na Kosmetu o detaljima krvničkog prebijanja?! Pretili i ženi: Hoćeš da te teramo u Albaniju
Kurir pre 4 minutajoš 12 povezanih
Zemljotres u Kolumbiji: Više od 180 žrtava, hiljade povređenih
Južne vesti pre 9 minutajoš 10 povezanih