Повезане вести
Огласио се и Евертон...
Моззарт спорт 02.10.2017
Партизанов везиста пружио подршку Огњену Мудринском. Неће се по добром памтити дерби 12. кола Суперлиге између Партизана и Чукаричког. Виђена је слаба представа без голова, утисак вечери била је тешка повреда првог стрелца тима… »
Евертон о повреди мудринског: Огњене, нисам имао жељу ни намеру, све се дешавало у жару игре...
Вечерње новости 02.10.2017
Знам да моје речи извињења и подршке не могу заменити одсуство са терена, али људски изражавам саосећање због нанете повреде. Огњена ћу посетити и позвати телефоном, рекао је Евертон за Партизанов сајт. Фудбалер Чукаричког… »
После бруталног старта: Извињење Евертона Мудринском
Вести онлине 02.10.2017
Није било голова на утакмици између Партизана и Чукаричког и тај меч тешко да би остао упамћен по било чему да се није десила тешка повреда нападача гостију Огњена Мудринског. После старта Евертона Луиза искусном нападачу је… »
Свим срцем уз мудринског: Евертон се извинио: Идем да га посетим
Спортал блиц 01.10.2017
Везиста Партизана Евертон Луиз извинио се Огњену Мудринском и нагласио да није имао жељу да га повреди. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Теже повређен: Огњен Мудрински Бразилац је у мечу 12. кола Суперлиге између… »
Видео Лалатовић љут: Евертон мора да припази, сломио је ногу Мудринском!
Вечерње новости 01.10.2017
Није намерно то урадио, али старт са леђа са две ноге, срамота, нема ту спортску дисциплину - каже тренер Чукаричког. Голова није било на мечу Партизана и Чукаричког, али је по завршетку утакмице стратег гостујуће екипе Ненад… »
Љут: Лалатовић грми: Евертон је сломио ногу Мудринском /видео/
Спортал блиц 01.10.2017
Фудбалер Чукаричког Огњен Мудрински доживео је тешку повредио, пошто му је везиста Партизана Евертон Луиз сломио ногу несмотреним стартом у 80. минуту. Фото: Александар Димитријевић / РАС Србија Ненад Лалатовић и Мирослав Ђукић… »
Вести дана »
Хитна помоћ: Преврнуо се аутомобил на Мосту на Ади, један лакше повређен
Нови магазин пре 40 минутајош 34 повезане
Јокић: Гледао сам репрезентацију, захвалан сам онима који су се одазвали
НИН пре 1 сатјош 52 повезане
Ђедовић Хандановић са нафтним компанијама: „Припрема се Акциони план за сигурно снабдевање тржишта нафтним дериватима“
Сербиан Невс Медиа пре 45 минутајош 17 повезаних