Povezane vesti

Četvoro dece i jedna odrasla osoba stradali u požaru u Francuskoj

Politika 02.10.2017
PARIZ - Četvoro dece i jedna odrasla osoba stradali kada je požar zahvatio stambeni stambeni blok u Miluzu, na istoku Francuske, saopštili su danas zvaničnici. Kako se navodi, u požaru je povređeno osam osoba, od kojih su tri u kritičnom stanju… »

U požaru u hostelu u Ukrajini poginulo pet radnika

RTV 02.10.2017
KIJEV - Pet farmera i radnika na pijaci poginulo je danas u požaru koji je izbio u hostelu u kom su odseli u Zaporožju na jugoistoku Ukrajine, saopštila je regionalna služba za vanredne situacije. Četiri stanara hostela, među kojima je i… »

Užas u Ukrajini: Pet radnika izgorelo u hostelu

Večernje novosti 02.10.2017
Četiri stanara među kojima je i osmogodišnje dete, spašena su i prebačena u bolnicu. Pet farmera i radnika na pijaci poginulo je danas u požaru koji je izbio u hostelu u kom su odseli u Zaporožju na jugoistoku Ukrajine, saopštila je regionalna… »

Tragedija u Francuskoj: Četvoro dece i jedna odrasla osoba stradali u požaru

Večernje novosti 02.10.2017
Požar je izbio u podrumu četvorospratne zgrade u predgrađu Miluza, malo posle ponoći, saopštila je vatrogasna služba. Četvoro dece i jedna odrasla osoba stradali kada je požar zahvatio stambeni stambeni blok u Miluzu, na istoku Francuske… »

Francuska, petoro nastradalih u požaru u stambenom bloku

RTS 02.10.2017
Četvoro dece i jedna odrasla osoba stradali su kada je požar zahvatio stambeni blok u Miluzu, na istoku Francuske, saopštili su zvaničnici. Uzrok požara nije poznat. Kako se navodi, u požaru je povređeno osam osoba, od kojih su tri u kritičnom… »

Užas: Ugušilo se petoro u podrumu zgrade

Mondo 02.10.2017
Pet osoba je stradalo i osam je povređeno u požaru koji je prethodne noći izbio u stambenoj zgradi u Miluzu, gradu na istoku Francuske, preneli su jutros francuski mediji. Foto: MONDO, Petar Stojanović Lokalni vatrogasci saopštili su da je požar… »

Pet mrtvih i osam povređenih u požaru u Francuskoj

B92 02.10.2017
Pariz -- Pet osoba je stradalo i osam je povređeno u požaru koji je prethodne noći izbio u stambenoj zgradi u Miluzu, gradu na istoku Francuske. Lokalni vatrogasci saopštili su da je požar izbio u podrumu zgrade i da su osobe preminule pretežno zbog… »

U Francuskoj pet mrtvih i osam povređenih u požaru

Blic 02.10.2017
Pet osoba je stradalo i osam je povređeno u požaru koji je prethodne noći izbio u stambenoj zgradi u Miluzu, gradu na istoku Francuske, preneli su jutros francuski mediji. Lokalni vatrogasci saopštili su da je požar izbio u podrumu zgrade i da su… »

Vesti dana »