Повезане вести
Ин мемориам: Преминула певачица Дона Арес! (фото, видео)
БК ТВ 02.10.2017
Певачица Азра Колаковић, познатија као Дона Арес, преминула је данас у Бихаћу у 41. години живота, преносе медији. Биљезим сваки поцетак терапије и овај убод и оног момента кад га забиљезим за мене је кемотерапија вец прослост… »
Дона Арес је пред смрт имала само једну жељу. И успела је
Телеграф 02.10.2017
Певачица је преминула у 41. години после борбе са раком. Вест да је преминула Дона Арес растужила је многе. И оне који су је знали, и оне који су само волели њену музику, и оне који су пратили њену борбу са канцером и пружали… »
Ове јавне личности су плаћале лечење Дони Арес, а једна српска певачица јој је била највећа морална подршка
Телеграф 02.10.2017
Азра Колаковић увек је истицала и помињала оне који су јој помогли током вишегодишње борбе са опаком болести. Азра Колаковић напустила нас је данас у 41. години, а иза себе је оставила хитове, пример како се бори за живот, и… »
Плачем, била сам сигурна да ће успети... Карлеуша у сузама због смрти Доне Арес!
Телеграф 02.10.2017
Донина највећа морална подршка током паклене борбе била је Јелена, што Дона никада није крила. Азра Колаковић, познатија као Дона Арес, преминула је данас у 41. години. Колеге се у неверици опраштају са јединственом Доном, чија… »
Борила се као лавица... Милица Тодоровић, Едита Арадиновић, Аца Лукас, Халид Бешлић и Ивана Селаков неутешни после вести да је…
Телеграф 02.10.2017
Позната певачица преминула је у 41. години живота. Дона Арес преминула је у 41. години живота после борбе са раком. Вест нема кога није растужила, а неутешне су биле и бројне познате личности. Милица Тодоровић се од Доне… »
Сви ми, змајеви и змајице, ћемо наставити ту где је она стала... Мисица која болује од рака се потресном поруком опростила од…
Телеграф 02.10.2017
- Хвала јој на свакој подељеној речи са свима нама у којима сам и сама проналазила снагу - написала је Дијана Милојковић. Дона Арес преминула је у 41. години живота после борбе са раком. Од певачице су се опростиле многе јавне… »
Живот је Дони Арес пред сам крај задао још један тежак ударац
Ноизз 02.10.2017
Босанска певачица Дона Арес преминула је у 41. години у свом родном Бихаћу. Након дуге и мучне борбе са карциномом, певачица је пред сам крај дочекала још један тежак ударац живота. Њено право име Азра Колаковић и рођена је у… »
Највећи хитови доне Арес: Ове песме певаће се и после њене смрти (видео)
Телеграф 02.10.2017
Дона Арес је бескрајни музички таленат наследила од оба родитеља, а њена каријера била је више него успешна. Вест да је певачица Азра Колаковић, познатија као Дона Арес, преминула у 41. години након вишегодишње борбе са опаком… »
Преминула Дона Арес после борбе с тешком болешћу
Блиц 02.10.2017
Како пише босански портал аваз.ба, певачица Дона Арес преминула је данас у Бихаћу у 41. години живота. Азра Колаковић преминула је након неколико година борбе са тешком болешћу. Иако је неколико пута излазила као победница… »
Преминула Дона Арес
Ноизз 02.10.2017
Певачица Дона Арес преминула је данас у Бихаћу у 41. години живота. Азра Колаковић преминула је након неколико година борбе са тешком болешћу. Иако је неколико пута излазила као победница, болест се стално враћала. Преминула је… »
Последњих месец дана било јој је најтеже: Дона Арес пред смрт оставила мужа, а порука коју је тада објавила све је расплакала…
Телеграф 02.10.2017
Певачица јединственог гласа изгубила је битку у 41. години. Азра Колаковић, познатија као Дона Арес, једна од најбољих певачица са ових простора чији је вокал, али и каратер умногоме био јединствен, преминула је данас у 41… »
Вести дана »

"Будућност региона лежи у заједничкој безбедности"! Мандић: Показано јединство српског народа, посведочена славна историја Србије и Црне Горе
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Председник изнео бројеве: Колико је људи присуствовало војној паради у Београду, а колико је протестовало
Данас пре 3 сатајош 2 повезане

Званично од данас! Нова накнада за радне визе за САД ступа на снагу: Ево за кога не важе и колико ће коштати
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана