Povezane vesti

In memoriam: Preminula pevačica Dona Ares! (foto, video)

BK TV 02.10.2017
Pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je danas u Bihaću u 41. godini života, prenose mediji. Biljezim svaki pocetak terapije i ovaj ubod i onog momenta kad ga zabiljezim za mene je kemoterapija vec proslost. Objavim video da… »

Plačem, bila sam sigurna da će uspeti... Karleuša u suzama zbog smrti Done Ares!

Telegraf 02.10.2017
Donina najveća moralna podrška tokom paklene borbe bila je Jelena, što Dona nikada nije krila. Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula je danas u 41. godini. Kolege se u neverici opraštaju sa jedinstvenom Donom, čija je najveća psihička… »

Ove javne ličnosti su plaćale lečenje Doni Ares, a jedna srpska pevačica joj je bila najveća moralna podrška

Telegraf 02.10.2017
Azra Kolaković uvek je isticala i pominjala one koji su joj pomogli tokom višegodišnje borbe sa opakom bolesti. Azra Kolaković napustila nas je danas u 41. godini, a iza sebe je ostavila hitove, primer kako se bori za život, i kako se odnosi prema… »

Dona Ares je pred smrt imala samo jednu želju. I uspela je

Telegraf 02.10.2017
Pevačica je preminula u 41. godini posle borbe sa rakom. Vest da je preminula Dona Ares rastužila je mnoge. I one koji su je znali, i one koji su samo voleli njenu muziku, i one koji su pratili njenu borbu sa kancerom i pružali joj podršku. Podsetimo… »

Borila se kao lavica... Milica Todorović, Edita Aradinović, Aca Lukas, Halid Bešlić i Ivana Selakov neutešni posle vesti…

Telegraf 02.10.2017
Poznata pevačica preminula je u 41. godini života. Dona Ares preminula je u 41. godini života posle borbe sa rakom. Vest nema koga nije rastužila, a neutešne su bile i brojne poznate ličnosti. Milica Todorović se od Done oprostila na Instagramu. -… »

Svi mi, zmajevi i zmajice, ćemo nastaviti tu gde je ona stala... Misica koja boluje od raka se potresnom porukom oprostila od…

Telegraf 02.10.2017
- Hvala joj na svakoj podeljenoj reči sa svima nama u kojima sam i sama pronalazila snagu - napisala je Dijana Milojković. Dona Ares preminula je u 41. godini života posle borbe sa rakom. Od pevačice su se oprostile mnoge javne ličnosti, kao i misica… »

Život je Doni Ares pred sam kraj zadao još jedan težak udarac

Noizz 02.10.2017
Bosanska pevačica Dona Ares preminula je u 41. godini u svom rodnom Bihaću. Nakon duge i mučne borbe sa karcinomom, pevačica je pred sam kraj dočekala još jedan težak udarac života. Njeno pravo ime Azra Kolaković i rođena je u Bihaću. Naime… »

Najveći hitovi done Ares: Ove pesme pevaće se i posle njene smrti (video)

Telegraf 02.10.2017
Dona Ares je beskrajni muzički talenat nasledila od oba roditelja, a njena karijera bila je više nego uspešna. Vest da je pevačica Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, preminula u 41. godini nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću… »

Preminula Dona Ares posle borbe s teškom bolešću

Blic 02.10.2017
Kako piše bosanski portal avaz.ba, pevačica Dona Ares preminula je danas u Bihaću u 41. godini života. Azra Kolaković preminula je nakon nekoliko godina borbe sa teškom bolešću. Iako je nekoliko puta izlazila kao pobednica, bolest se stalno… »

Preminula Dona Ares

Noizz 02.10.2017
Pevačica Dona Ares preminula je danas u Bihaću u 41. godini života. Azra Kolaković preminula je nakon nekoliko godina borbe sa teškom bolešću. Iako je nekoliko puta izlazila kao pobednica, bolest se stalno vraćala. Preminula je pre sat vremena, a… »

Poslednjih mesec dana bilo joj je najteže: Dona Ares pred smrt ostavila muža, a poruka koju je tada objavila sve je…

Telegraf 02.10.2017
Pevačica jedinstvenog glasa izgubila je bitku u 41. godini. Azra Kolaković, poznatija kao Dona Ares, jedna od najboljih pevačica sa ovih prostora čiji je vokal, ali i karater umnogome bio jedinstven, preminula je danas u 41. godini. Iako se dva puta… »

Vesti dana »