Povezane vesti
Ne daju joj da se iseli iz stana: Ivanovi prijatelji maltretiraju Gocu!
Press 03.10.2017
Marinkovićevi drugari svakog dana zovu Tržanku i preklinju je da se ne seli iz stana na Mirijevu jer će njen bivši muž propasti ako ona to uradi. Foto: Kurir.rs Goca Tržan ne može da se otarasi bivšeg supruga Ivana Marinkovića, koji je pljuje i… »
Ipak će biti svadbe: Marko i Divna prave planove za venčanje! (video)
Press 03.10.2017
Sve su isplanirali! Foto: Printscreen Marko i Divna, nevenčani supružnici koji su dobili veliku popularnost u rijalitiju "Zadruga", izrazili su želju da zvanično sklope brak u ovom šou programu, a Veliki šef će im ovu želju ispuniti. On je čak… »
Srbi u NBA: Jokić 16, Bogdanović dva, Zagorac bez poena
Politika 03.10.2017
Srpski košarkaš Nikola Jokić postigao je prethodne noći 16 poena, za 22 minuta, uz dva skoka i tri asistencije, u pobedi Denvera protiv LA Lejkersa u predsezonskoj utakmici NBA lige, dok je Bogdan Bogdanović u „debiju” za Sakramento protiv San… »
Bogdanovi prvi utisci: Osećam leptiriće, u šoku sam! Kada sam ušao na teren obratio mi se Vins Karter… (video)
Hot sport 03.10.2017
Srpski reprezentativac debitovao je za Sakremento Kingse u predsezonskom okršaju sa San Antonio Sparsima i utisci su bili fenomenalni. – Šokiran sam. Prvo zato što nisam znao da se pripremne utakmice ovako prate. Drugi šok za mene je bio kad sam… »
Bogdanović: Prilagodiću se, pomažu mi saigrači
Vesti online 03.10.2017
Bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović kaže posle debija u NBA predsezoni da se sasvim dobro oseća i u ulozi pleja, na kojoj je proveo nekoliko minuta u pobedi nad Sparsima 106:100. - Jeste, nemam problem sa time, imamo mnogo igrača koji mogu da… »
Bogdanovi prvi utisci sa debija, otkrio i šta mu je rekao Vins Karter
Sportske.net 03.10.2017
Kao što znate, Bogdan Bogdanović noćas je imao ''vatreno krštenje'' u dresu Sakramento Kingsa, a posle meča je u razgovoru sa američkim novinarima izneo svoje prve utiske. Podsetimo, Bogdan je na debiju u predsezoni odigrao 15 minuta protiv San… »
Srbi dočekali Bogdana, on zakucao na debiju (video)
Mozzart sport 03.10.2017
"Igra se mnogo brže, ali prilagodiću se", poručuje srpski reprezentativac. Pali se srpska mašina! Naravno da niko ne očekuje odmah od Bogdana Bogdanovića da pokaže sav kvalitet zbog kojeg su ga Sakramento Kingsi doveli ovoga leta, ali se svi nadamo… »
Vinsova naredba Bogdanu: "Čuvaj ga!"
Mondo 03.10.2017
Srpski košarkaš pun utisaka posle debija za Sakramento Kingse. "Konačno mi se san ostvario, osetio sam na terenu kako je to biti NBA igrač", blistao je od sreće Bogdan Bogdanović u razgovoru sa američkim novinarima posle svoje prve utakmice za… »
Zagrevanje’: Jokić fenomenalan, Bogdan debitovao zakucavanjem (video)
Hot sport 03.10.2017
Širom Amerike, ali i sveta NBA timovi su počeli pripremne za novu sezonu, a u noći između ponedeljka i utorka naša tri igrača su izlazila na parket. Denver je sa 113:107 savladao Los Anđeles Lejkerse, a ‘grumenje’ je do pobede vodio srpski as… »
Jokić maltretirao Lejkerse, Zagorac bez poena (video)
Mozzart sport 03.10.2017
Još jedna dobra partija asa Denvera. Standardno dobro veče za Nikolu Jokića. Iako još nije dostigao pravu formu jer je početak NBA sezone, srpski internacionalac ponovo je zabeležio dobar učinak u dresu Denvera u trijumfu na gostovanju protiv Los… »
Bogdanovićevo nezaboravno NBA iskustvo: Karterova naredba je - drž Manua!
Mozzart sport 03.10.2017
Šok za šokom u glavi srpskog internacionalca. Nije to bio debi iz snova, nije planeta prestala da se okreće posle tog njegovog zakucavanja, ali Bogdan Bogdanović će zauvek pamtiti debi u dresu Sakramento Kingsa. Ta dva poena su najmanje bitna. Sve… »
NBA predsezona: Jokić efikasan, debitovao i Bogdanović (video)
Dnevnik 03.10.2017
U pripremnim utakmica NBA lige srpski košarkaš Nikola Jokić bio je efikasan u utakmici Denvera i Lejkersa dok je Bogdan Bogdanović debitovao za Sakramento protiv San Antonija i upisao se u strelce. Jokić je za 22 minute postigao 16 poena imao dva… »
Učinak Srba u SAD: Jokić odličan, Bogdanović skroman, Zagorac bez poena (video)
Večernje novosti 03.10.2017
Protekle noći u NBA ligi trojica srpskih igrača našli su se na parketu dvorana širom Sjedinjenih Američkih Država. Protekle noći u NBA ligi trojica srpskih igrača našli su se na parketu dvorana širom Sjedinjenih Američkih Država. Nikola Jokić… »
Jokić pogađao trojke u pobedi nad Lejkersima
Mondo 03.10.2017
Srpski centar se zagreva za start NBA sezone. Foto: AP/Ben Margot Pripreme za početak NBA lige se zahuktavaju, a takođe i Nikola Jokić. Srpski centar još nije na nivou na koji je navikao navijače Denvera, ali je bio sasvim dobar u pobedi svog tima… »
Bogdan ostavio "oružje" kod kuće, "kvoterbek" Jokić sipao trojke!
Sportske.net 03.10.2017
NBA karijera Bogdana Bogdanovića započela zakucavanjem, a Nikola Jokić po običaju ukrao šou u Holivudu. Sakramento je na startu predsezone naneo poraz San Antoniju, jasno, mnogo pažnje je izazvao debi Bogdana Bogdanovića najplaćenijeg rukija u… »
Da, vratio se: Jokić se poigravao sa Lejkersima, razbio ih - trojkama /video/
Sportal blic 03.10.2017
Nikola Jokić je sa ekipom Denver Nagetsa ostvario novu pobedu u pripremnim mečevima, a pred našim centrom poklekli su, posle Golden Stejta, i igrači Lejkersa - 107:113 bilo je u čuvenom "Stejpls centru", posle bravura srpskog centra. Foto: Tanjug/AP… »
Prvi bogdanov NBA nastup: Ušao umesto Vinsa Kartera i debitovao - zakucavanjem /video/
Sportal blic 03.10.2017
Dočekao je naš košarkaški reprezentativac Bogdan Bogdanović da ostvari san - zaigrao je u jednoj NBA utakmici. Pripremnoj, ali - pamtiće je za sva vremena. Foto: Tanjug/AP Bogdan Bogdanović Novi član Sakramento Kingsa dobio je priliku u… »
Zagorac će početak NBA predsezone pamtiti po "krađi"
Sportal blic 03.10.2017
Prvi pripremni meč za svoju debitantsku NBA sezonu odigrao je i naš mladi košarkaš Rade Zagorac. Foto: Tanjug/AP Rade Zagorac On je proveo devet minuta na parketu u dresu Memfis Grizlisa i to u pobedi nad Orlandom od 92:84. Zagorac je promašio svih… »
Bogdan se predstavio Sakramentu "kucanjem"
Mondo 03.10.2017
Reprezentativac Srbije igrao 13 minuta u pobedi nad San Antoniom. Foto: AP/Rich Pedroncelli Za početak - ovacije publike, 13 minuta u igri, dva poena, tri skoka i pobeda. Sasvim solidno za prvu utakmicu u dresu Sakramento Kingsa. Bogdan Bogdanović je u… »
Vesti dana »
(BLOG) Petnaestominutna blokada, studenti i srednjoškolci nastavljaju proteste, dobili i podršku Đokovića, glumaca…
N1 Info pre 4 minutajoš 22 povezane
Dominik Peliko proglašen krivim po svim tačkama optužnice, osuđen na 20 godina
NIN pre 1 satjoš 18 povezanih
Zašto najviše Srba slavi Svetog Nikolu? Ima poseban značaj, a razlog se krije u istoriji
Mondo pre 3 satajoš 21 povezana
Đoković: Duboko verujem u snagu mladih i njihovu želju za boljom budućnošću
Insajder pre 1 satjoš 23 povezane
Deklaracija iz Brisela: Beograd i Priština da primene sporazume, proširenje geostrateška investicija
NIN pre 1 satjoš 14 povezanih