Povezane vesti
Zajedno možemo obezbediti Vojsci Srbije najbolje uslove za rad na teritoriji našeg grada
Beta video 03.10.2017
NOVI SAD - ``Reč je o složenom procesu o kojem smo više puta razgovarali, i ubedjen sam da zajedno možemo obezbediti Vojsci Srbije najbolje uslove za rad na teritoriji našeg grada, ali i da Novi Sad može iskoristiti kapacitete kojima danas… »
Grad sarađuje sa VS oko izgradnje vojnih stanova
Dnevnik 03.10.2017
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa potpredsednikom Pokrajinske vlade Đorđem Milićevićem, ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Ljubišom Dikovićem, nakon čega su obišli… »
FOTO: Gradonačelnik i ministar vojni posetili kasarnu "Jugovićevo"
Moj Novi Sad 03.10.2017
Saradnja Grada, Pokrajine i Vojske Srbije sa ciljem jačanja države u svakom pogledu. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa potpredsednikom Pokrajinske vlade Đorđem Milićevićem, ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom i načelnikom… »
Saradnja N. Sada, Pokrajine i Vojske Srbije
RTV 03.10.2017
NOVI SAD - Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević sastao se sa potpredsednikom Pokrajinske vlade Đorđem Milićevićem, ministrom odbrane Aleksandrom Vulinom i načelnikom Generalštaba Vojske Srbije Ljubišom Dikovićem, a nakon toga zvaničnici su… »
Vesti dana »

Mediji: Vučiću pozlilo i prekinuo posetu Americi, vraća se
Novi magazin pre 25 minutajoš 24 povezane

"Nadali smo se, mazili je i pričali joj, ne znam da li je čula, ali videli smo suzu u njenom oku" Angelinin otac sa knedlom u grlu o masakru u "Ribnikaru"
Kurir pre 20 minutajoš 22 povezane

Hjuston spasao drugu meč loptu i izborio majstorcu (video)
Sportski žurnal pre 2 minutajoš 14 povezanih

Žena preminula posle nesreće u štutgartu: "Mercedes" je pokosio kada je uleteo u masu na pešačkom prelazu: Među povređenima i dete (foto)
Blic pre 9 satijoš 4 povezane

Tržište nekretnina u Srbiji stabilno: Kupaca ima, veći problem sa izdavanjem stanova
Biznis.rs pre 1 satjoš 1 povezana