Povezane vesti
Krstić: Vučić bez velike greške
Mondo 03.10.2017
Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i novi član Upravnog odbora RTS-a, ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u prethodnih pet godina nije napravio ni jednu grešku kada je reč o strateški važnim pitanjima za zemlju. Foto: youtube/screenshot/n1… »
Krstić: RTS treba da bude sušta suprotnost N1
Danas 03.10.2017
Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i novi član Upravnog odbora RTS-a, ocenio je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić u pretgodnih pet godina nije napravio ni jednu grešku kada je reč o strateški važnim pitanjima za zemlju. Krstić je za N1 rekao da… »
Nebojša Krstić o RTS: "Neću uređivati program, ali jedna stvar mi je veoma važna"
Blic 02.10.2017
Mislim da i nadalje u određenoj meri RTS-om treba da budu nezadovoljne sve stranke. Važno mi je da RTS ostane stub pristojnosti, profesionalnosti i objektivnosti, kaže za "Blic" Nebojša Krstić, novi član Upravnog odbora RTS-a. On navodi da mu nije namera… »
Vesti dana »

Sudarila se dva turistička balona u Turskoj, ima mrtvih! Prvi snimci sa mesta zastrašujuće nesreće u centralnom delu zemlje (foto, video)
Kurir pre 21 minutajoš 19 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan, okupljeni čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Beta pre 2 satajoš 21 povezana

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
NIN pre 1 satjoš 20 povezanih

Izrael i Iran nastavili udare, otkazani pregovori Vašingtona i Teherana
BBC News pre 12 minutajoš 67 povezanih

Vreli dani, tropske noći, temperatura i do 42 stepena! Meteorolozi objavili prognoze za leto u Srbiji
Kurir pre 21 minutajoš 29 povezanih