Povezane vesti
Praksa za studente u kompanijama i javnim preduzećima
Studio B 03.10.2017
Organizovanje studentske prakse do sada je bilo prepušteno samim fakultetima, dok će od naredne akademske godine biti kreiran Nacionalni model studentske prakse pod nazivom „Moj grad, moj izbor, moja karijera“. foto Tanjug Prvi okrugli sto povodom… »
Vesić: Svakom studentu na Bg praksi 8.500 dinara mesečno
Blic 03.10.2017
Menadžer Beograda Goran Vesić i član Gradskog veća Dragomir Petronijević obratili su se učesnicima na prezentaciji Nacionalnog modela studentske prakse „Moj grad – Moj izbor – Moja karijera”, koja je danas održana u Klubu poslanika. Vesić je istakao da… »
Vesti dana »

Nasilnik iz Obrenovca već upadao u kuću žrtve: Otkriveni novi detalji užasa: Nasrnuo na bivšu nožem, pre mesec dana joj ukrao video nadzor!
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih

(Video) Za dan u srpskom susedstvu planule rafinerije MOL-a i lukoila! „Šta je sledeće, bombardovanje političkih protivnika?"
Dnevnik pre 32 minutajoš 35 povezanih

(Video, foto) bivšeg predsednika čeka samica od 9 kvadrata: Sarkozi od sutra robija u pariskom zatvoru, evo u kakvom luksuzu će provoditi zatvorske dane
Blic pre 11 minutajoš 41 povezana

Evo kako će Srbija da trpi ukoliko ne dođe do sastanka Putina i Trampa: Situacija se dodatno zakomplikovala
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih