Povezane vesti
Mudrinski: Spreman sam da izdržim sve i da se vratim na teren (VIDEO)
Beta 05.10.2017
Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski rekao je danas da je spreman da izdrži sve napore oporavka posle teške povrede noge koju je zadobio tokom prvenstvene utakmice s Partizanom. "Odmah sam osetio i čuo da mi je pukla kost. Nije me u tom momentu jako… »
Mudrinski: Spreman sam da izdržim sve
Mondo 05.10.2017
Napadač Čukaričkog trudi se da posle najteže povrede u karijeri ostane pozitivan. Ognjen Mudrinski počeo je da se oporavlja od povrede zadobijene u nedeljnom meču protiv Partizana, kada mu je grubo uklizao Everton Luiz. "Odmah sam osetio i čuo da mi je… »
Mudrinski prvi put posle preloma: Bio sam 50 metara od gola, dva igrača ispred mene… (video)
Hot sport 05.10.2017
‘Odmah sam znao da je prelom’, izjavio je Ognjen Mudrinski, a prenosi FK Čukarički. Fudbaler Ognjen Mudrinski kaže da je spreman da izdrži sve napore oporavka posle najteže povrede u svojoj karijeri koju je doživeo na poslednjoj prvenstvenoj utakmici… »
Vesti dana »

Promenljivo vreme u Srbiji sa lokalnim pljuskovima i postepenim razvedravanjem
Naslovi.ai pre 9 minutajoš 29 povezanih

Mediji: Srbija kupuje od izraelske vojne kompanije vojnu opremu vrednu 1,64 milijarde dolara
Radio sto plus pre 23 minutajoš 13 povezanih

Osumnjičenima za napad na "kobre" određen pritvor Petorica iza rešetaka do 30 dana, jedan u kućnom pritvoru uz elektronski nadzor
Dnevnik pre 38 minutajoš 26 povezanih

Mediji: Evropski lideri sve ostavili i krenuli u Vašington zbog Zelenskog
Sputnik pre 43 minutajoš 66 povezanih

UGS Nezavisnost: Tražimo minimalac od oko 600 evra ili 70.000 dinara
Danas pre 33 minutajoš 26 povezanih