Povezane vesti

Ponosna: Ivana Španović: Postigla sam vanzemaljski uspeh

Ponosna: Ivana Španović: Postigla sam vanzemaljski uspeh

Sportal blic 08.10.2017
Ivana Španović će 2017. završiti kao najbolje rangirana skakačica udalj na planeti. Foto: N. Mihajlović / RAS Srbija Ivana Španović Kada se saberu rezultati u 2017, Španovićeva je sakupila 1.371 poen i nalazi se ispred Tijane Bartolete i Britni… »
Ivana o svom "vanzemaljskom uspehu"

Ivana o svom "vanzemaljskom uspehu"

Vesti online 08.10.2017
Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović kalendarsku godinu će da završi na prvom mestu rang liste Međunarodne atletske federacije u dicsiplini skok udalj. Nakon što je dobila ovu informaciju lepa Novosađanka se oglasila zanmljivom… »
Ivana Španović: ''Upravo su mi javili... VANZEMALJSKI uspeh!''

Ivana Španović: ''Upravo su mi javili... VANZEMALJSKI uspeh!''

Sportske.net 08.10.2017
Naša najbolja atletičarka oglasila se na Instagramu. A povod je fenomenalan! Kako smo objavili ranije danas, Ivana Španović će 2017. godinu završiti na prvom mestu svetske rang liste u disciplini skok udalj. Tim povodom, Ivana se ovog popodneva… »
Velika čast: Ivana Španović najbolja atletičarka sveta

Velika čast: Ivana Španović najbolja atletičarka sveta

Hot sport 08.10.2017
Srpska atletičarka Ivana Španović završiće godinu na prvom mestu svetske rang-liste sa 1.372 boda. Kako se navodi u današnjem saopštenju, prema rangiranju najeminentnije statističke kuće kada je u pitanju atletika „All Athletics“, srpska… »
Fantastično: Od zihernadli do velikog slavlja: Ivana Španović najbolja na svetu u 2017. godini

Fantastično: Od zihernadli do velikog slavlja: Ivana Španović najbolja na svetu u 2017. godini

Sportal blic 08.10.2017
Kakva godina za Ivanu Španović... Uradila je mnogo toga, susrela se i sa povredom, ali i velikim pehom na Svetskom prvenstvu u Londonu (otkačio joj se broj). Ipak, 2017. godinu pamtiće po tome što je najbolja na svetu! Foto: N. Mihajlović / RAS… »
Ivana je svetski "broj 1"

Ivana je svetski "broj 1"

Mondo 08.10.2017
Srpska rekorderka u skoku u dalj okončaće godinu kao najbolja na planeti, prvi put u karijeri. Foto: AP/Matthias Schrader Ivana Španović napreduje iz dana dan. Sjajnu sezonu krunisaće prvim mestom na svetskoj listi najboljih skakačica. Srpska… »
Ekskluzivno: Ivani svetski tron

Ekskluzivno: Ivani svetski tron

Sportski žurnal 08.10.2017
Najbolja srpska sportistkinja biće na čelu planetarne rang liste skakačica udalj i na kraju 2017. godine. Ivana Španović zna gde će dočekati Novu godinu – na prvom mestu svetske rang liste za skakačice udalj! Opet je je naša najbolja… »

Vesti dana »