Povezane vesti
Legijin poslednji pozdrav majci: Od Natalije Ulemek oprostio se i jedan političar, a to niko nije očekivao (foto)
Telegraf 09.10.2017
Legiji će po svemu sudeći biti dozvoljeno da u strogoj tajnosti, pod jakim merama obezbeđenja, naknadno poseti majčin grob. Legijina majka, Natalija Ulemek, preminula je u Beogradu u 82. godini, a biće sahranjena sutra na Novom bežanijskom groblju. Njeni… »
Odluka da li će Legija biti na sahrani majke je i dalje strogo čuvana službena tajna
Telegraf 09.10.2017
Ulemek služi kaznu u najčuvanijem zatvoru, poznatijem kao "Alkatraz" u Požarevcu. Nekadašnji komadant Jedinice za specijalne operacije Milorad Ulemek Legija, koji služi kaznu od 40 godina zatvora, podneo je molbu za prisustvo sutrašnjoj sahrani majke… »
Vesti dana »

Ministar pravde: Izmene Zakona o izvršenju i obezbeđenju štite građane od beskućništva
Beta pre 1 satjoš 65 povezanih

Dve godine od napada Hamasa, Izrael se suočava sa optužbama za genocid
N1 Info pre 3 minutajoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 38 minutajoš 53 povezane

Upravo na Blic TV Amerika šest puta odložila sankcije NIS-u, Srbe samo brine da li će gorivo poskupeti
Blic pre 2 satajoš 26 povezanih