Повезане вести
"Усред клуба је руком прешао преко мојих препона, а онда..." Проговорио још један мушкарац који тврди да га је Кевин Спејси…
Пресс 10.10.2017
Амерички глумац је поново оптужен да је сексуално напаствовао некога, а овог пута у питању је режисер Тони Монтана, који је открио шта се догодило у једном бару пре 14 година. Фото: Профимедиа - Усред клуба ми је пришао и руком… »
Расветљен злочин у ноћном клубу, потрага за осумњиченим
Политика 10.10.2017
Коментаришући пуцњаве у Новом Саду, градоначелник Милош Вучевић рекао је да то нису само питања за полицију, већ за цело друштво. Нови Сад – Два дана након убиства Милана П. (29) које се у Новом Саду догодило 8. октобра у… »
Убица младића из клуба "Тхе Енд" у бекству, већ осуђиван на вишегодишње казне затвора
Радио 021 10.10.2017
Новосадска полиција идентификовала је младића који је у недељу, 8. октобра у дискотеци "Тхе Енд" убио Милана Прибаковића (29) из Новог Сада и тренутно трага за њим. У питању је 25-огодишњи Стефан Стефановић из Новог Сада… »
Осумњичени за убиство у Ди енду већ два пута био осуђиван
Дневник 10.10.2017
Новосадска полиција расветлила је тешко убиство, почињено у недељу, 8. октобра, у новосадском ноћном клубу „Ди енд” и интензивно трага за С. С. (25), осумњиченим за то кривично дело. Под сумњом да је присуствовао кривичном… »
Претукли "Хрвата" за којим трага МУП
Вечерње новости 10.10.2017
Расветљен покушај убиства А. Ј. (39) на Миљаковцу последњег дана у септембру. Ухапшени И. М. и Л. М. Жртва напада, за којим је била расписана потерница, имао документа Хрватске на друго име. ПОЛИЦИЈА у Београду ухапсила је И… »
Видео-надзор открио убицу Прибаковића
Вечерње новости 10.10.2017
Полиција трага за Стефаном С., осумњиченим за убиство Милана Прибаковића. За њим је још раније расписана потрага због неодазивања на издржавање казне. Због сумње да је прикривао починиоца ухапшен Вук Т. НОВОСАЂАНИН Стефан С… »
БГ: Ухапшени због покушаја убиства
РТВ 10.10.2017
БЕОГРАД - Припадници полиције у Београду ухапсили су И. М. (1988.) и Л. М. (1986.), због сумње да су извршили кривично дело тешко убиство у покушају, саопштио је МУП. Постоје основи сумње да су њих двојица 30. септембра 2017… »
Очајна мајка убијеног навијача из новог сада: Шетали су ме у полицији 5 сати, па ми рекли да ми је син мртав!
Курир 10.10.2017
НОВИ САД - Не знам зашто ми је убио сина, моје чедо, за кога сам живела... Којег сам од годину дана сама подизала, јер му се отац оженио и никад више није питао за њега, нити га је видео, у сузама прича Љиљана Богдановић… »
Нови Сад: Расветљено убиство, ухапшен сведок
Мондо 10.10.2017
Новосадска полиција саопштила је данас да је расветлила тешко убиство, почињено 8. октобра и да интензивно трага за осумњиченим С.С. (25). Фото: МОНДО/Михаела Шљукић Бандовић С.С. се терети да је, у недељу, око шест сати, у… »
Убиство на афтерпартију: Ово је Милан Прибаковић, навијач изрешетан у новосадском ноћном клубу
Блиц 09.10.2017
У пуцњави која се догодила у новосадском клубу "Тхе Енд" у недељу око шест сати изјутра убијен је Новосађанин Милан Прибаковић (29). У њега је засад непознати убица испалио више хитаца, највероватније из пиштоља. Прибаковић… »
Вести дана »
Вучић у Нишу тврди да су плате од некадашњих 312 евра стигле до 900 евра
Решетка пре 13 минутајош 17 повезаних
Русија током ноћи напала енергетска постројења у Одеској и Полтавској области
РТВ пре 2 сатајош 21 повезана
Преврнуо се чамац са мигрантима на Сави код Славонског Брода, удавило се троје
РТС пре 13 минутајош 18 повезаних