Novi Pazar, Erdoganov zavičaj

Novi Pazar, Erdoganov zavičaj

Slobodna Evropa pre 5 dana
Drugog dana posete Srbiji turski predsednik Redžep Tajip Erdogan je u Novom Pazaru, zajedno sa srpskim predsednikom Aleksandrom Vučićem. Predsednik Turske je iz Beograda došao helikopterom, a na dočeku se okupilo više hiljada ljudi. Erdogan je dočekan uzvicima “Sultan Erdogan” i “Alahu ekber (Bog... »

Vučić: Radim u interesu građana, bez obzira na veru i naciju

Politika pre 6 dana
Imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da izađem pred vas i kažem vam da sam radio i radiću u najboljem interesu i vas i svakog građanina Srbije, bez obzira na veru i naciju, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić građanima Novog Pazara u zajedničkom obraćanju sa turskim... »

Poseta predsednika Turske Erdogan završio posetu, Vučić ga ispratio na aerodromu

Večernje novosti pre 6 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan danas završava dvodnevnu posetu Srbiji. Posle dolaska u Beograd, prvi čovek Turske stigao je u Novi Pazar sa predsednikom Vučićem. Dva državnika su se obratila okupljenim građanima
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan danas završava dvodnevnu posetu Srbiji. Posle dolaska u Beograd, prvi čovek Turske došao je u Rašku. Pročitajte još - Vučić: Nije ovo 1389. godina; Erdogan: Preko "turskog toka" gas u Srbiju... »

Turski predsednik Erdogan napustio Srbiju

Novi magazin pre 6 dana
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan večeras je napustio Srbiju, čime je i zvanično završena njegova dvodnevna poseta Beogradu i Novom Pazaru.
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan večeras je napustio Srbiju, čime je i zvanično završena njegova dvodnevna poseta Beogradu i Novom Pazaru. Turski predsednik i brojna delegacija te zemlje imali su niz bilateralnih sastanaka... »

Erdogan želi da u Srbiji vlada jedinstvo i da bude zemlja prosperiteta

Beta pre 6 dana
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas u Novom Pazaru da želi da u Srbiji vlada jedinstvo, sloga i da bude zemlja prosperiteta te da je Turska spremna na saradnju sa Srbijom na svakom polju i u svim sferama. On je na bini ispred Gradske uprave Novog Pazara pred brojnim gradjanima... »

Novi Pazar dočekao Erdogana: "Ovo je moj zavičaj" VIDEO

B92 pre 6 dana
B92: Novi Pazar dočekao Erdogana: "Ovo je moj zavičaj" VIDEO
Novi Pazar -- Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan u poseti je Novom Pazaru, gde je izjavio da Turska sa regijom Sandžaka ima posebne odnose.
“Novi Pazar je moj zavičaj. Vaša sreća je naša sreća, vaš bol je naša bol”, poručio je Erdogan. Erdogan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić održali su sastanak sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška,... »

Erdogan: Bićemo jedno

Danas pre 6 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigli su danas u Novi Pazar, gde se očekuje potpisivanje protokala između Grada i opštine Raška sa turskom Agencijom za saradnju i koordinaciju. Koliko god narodi na Balkanu budu jedinstveni i složni bolje ćete živeti, a... »

Spektakl u Novom Pazaru: Turska, Erdogan! Foto

Mondo pre 6 dana
Hiljade građana u Novom Pazaru srdačno su dočekale turskog i srpskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana i Aleksandra Vučića. Ori se gradom: Turska, Erdogan!
Foto: Printscreen/YouTube Veliki broj građana Novog Pazara i okoline okupio se ispred Gradske uprave u tom gradu, kako bi pozdravio predsednike Srbije i Turske, Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana koji su u to mesto... »

Vučić: Razvijamo sve delove Srbije, Erdogan: Srbija nas spaja

RTV pre 6 dana
RTV: Vučić: Razvijamo sve delove Srbije, Erdogan: Srbija nas spaja
NOVI PAZAR - Imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da izađem pred vas i kažem vam da sam radio i radiću u najboljem interesu i vas i svakog građanina Srbije, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić građanima Novog Pazara u zajedničkom obraćanju sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.
"Znam da neću biti pozdravljen ni upola kao predsednik Turske, ali imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da vam kažem da sam radio i radim u vašem najboljem interesu i interesu svakog građanina Srbije", rekao je... »

Erdogan u novom pazaru: Srbija nas spaja,čuvajmo prijateljstvo!

Kurir pre 6 dana
"Čuvaćemo naše prijateljstvo", poručio je Erdogan, koji je na ovacije Novopazaraca odgovorio tako što je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću stegao i visoko podigao ruku. On je rekao da je Sandžak, kako je nazvao Rašku oblast, jedan od najbitnijih mostova koji povezuje državljane Turske poreklom... »

Vučić: Znam da neću biti pozdravljen kao Erdogan, ali ću raditi u interesu svih

Beta video pre 6 dana
NOVI PAZAR - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Novom Pazaru zna da neće biti pozdravljen kao predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u tom gradu, ali istakao da radi i da će raditi najbolje što može i u interesu svih gradjana Srbije bez obzira na veru i naciju. ``Znam da neću... »

Novi Pazar okićen zastavama: Erdogan: Novi Pazar, moj zavičaj, moj najmiliji grad...(video)

Pravda pre 6 dana
- Nastavićemo da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole i ne postoji ništa važnije od toga, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Novom Pazaru tokom zajedničkog obraćanja sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom.
Dodao je da je radio u interesu svih građana Srbije bez obzira na nacionalnu pripadnost. Erdogan je poručio da želi da u Srbiji vladaju jedinstvo i sloga. "Znam ja da ovde neću biti pozdravljen ni upola kao Redžep Tajip Erdogan,... »

Čvrsta veza: Šta je Erdogan poručio Pazarcima

Mondo pre 6 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan poručio je danas građanima u Novom Pazaru da Turska želi Srbiji da bude zemlja u kojoj vladaju jedinstvo i sloga i da bude zemlja prosperiteta, zbog čega je spreman na saradnju u svim oblastima.
Foto: Tanjug/Rade Prelić "Čuvaćemo naše prijateljstvo", poručio je Erdogan, koji je na ovacije Novopazaraca odgovorio tako što je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću stegao i visoko podigao ruku. On je rekao da je Sandžak, kako... »

(Video): Erdogana i Vučića dočekao veliki broj Novopazaraca, turski predsednik poručio: Ovo je moj zavičaj!

Blic pre 6 dana
Novi Pazar je moj zavičaj. Vaša sreća je naša sreća, vaša bol je naša bol - poručio je danas Redžep Tajip Erdogan u Novom Pazaru gde boravi zajedno sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.
Erdogan se nalazi u dvodnevnoj poseti Srbiji. Juče je boravio u Beogradu, a danas je zajedno sa predsednikom Srbije u Novom Pazaru. Turski predsednik je naglasio i da se u Srbiji oseća kao kod kuće, što je propraćeno ovacijama... »

Vučić u Novom Pazaru: Radim u interesu svih; Erdogan: Čuvaćemo prijateljstvo

RTS pre 6 dana
RTS: Vučić u Novom Pazaru: Radim u interesu svih; Erdogan: Čuvaćemo prijateljstvo
Nastavićemo da pravimo puteve, bolnice, vrtiće i škole i ne postoji ništa važnije od toga, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić u Novom Pazaru tokom zajedničkog obraćanja sa turskim predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom. Dodao je da je radio u interesu svih građana Srbije bez obzira na nacionalnu pripadnost. Erdogan je poručio da želi da u Srbiji vladaju jedinstvo i sloga. Istakao je poseban odnos prema regiji Sandžaku uz reči: "vaša sreća je i naša sreća, vaš bol je i naš bol".
"Znam ja da ovde neću biti pozdravljen ni upola kao Redžep Tajip Erdogan, ali imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da izađem pred vas i da kažem da sam radio i radim najbolje što mogu i što umem u vašem interesu i... »

Predsednici Srbije i Turske u Novom Pazaru: Vučić najavio projekat izgradnje puta Požega - Boljare, Erdogan citirao pesmu (foto)

Press pre 6 dana
Živelo srpsko-tursko prijateljstvo. Živela Srbija - pozdravio je Vučić Novopazarce.
Foto: Rade Prelić Imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da izađem pred vas i kažem vam da sam radio i radiću u najboljem interesu i vas i svakog građanina Srbije, bez obzira na veru i naciju, poručio je danas predsednik... »

Vučić: Radim u interesu svih građana; Erdogan: Srbija nas spaja

Vesti online pre 6 dana
Predsednici Srbije i Turske Aleksandar Vucičh i Redžep Tajip Erdogan stigli su nešto posle 13.00 u Novi Pazar, i odmah se sastali sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj.
Turski predsednik Redzep Tajip Erdogan poručio je danas u obraćanju građanima u Novom Pazaru da Turska želi Srbiji da bude zemlja u kojoj vladaju jedinstvo i sloga i da bude zemlja prosperiteta, zbog čega je spreman na saradnju u... »

Erdogan želi da u Srbiji vlada jedinstvo i da bude zemlja prosperiteta

Novi magazin pre 6 dana
Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je danas u Novom Pazaru da želi da u Srbiji vlada jedinstvo, sloga i da bude zemlja prosperiteta te da je Turska spremna na saradnju sa Srbijom na svakom polju i u svim sferama.
On je na bini ispred Gradske uprave Novog Pazara pred brojnim građanima koji su došli da ga pozdrave rekao da će Turska pružiti podršku svim aktivnostima za ekonomski i socijalni razvoj Sandžaka. Erdogan je kazao da se nada da će... »

Predsednici dočekani ovacijama u novom pazaru Vučić: Radiću u interesu građana, bez obzira na naciju i veru! Erdogan: Ovo je i moj zavičaj!

Kurir pre 6 dana
NOVI PAZAR - Imam dovoljno hrabrosti i čiste savesti da mogu da izađem pred vas i kažem vam da sam radio i radiću u najboljem interesu i vas i svakog građanina Srbije, poručio je danas predsednik Srbije Aleksandar Vučić građanima Novog Pazara u zajedničkom obraćanju sa turskim predsednikomn... »

Vučić: Radiću u interesu svih

Radio sto plus pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Novom Pazaru zna da neće biti pozdravljen kao predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u tom gradu, ali da će raditi najbolje što može i u interesu svih gradjana Srbije bez obzira na veru i naciju. "Znam da neću biti pozdravljen ni upola kao... »

Vučić: Znam da neću biti pozdravljen kao Erdogan, ali ću raditi u interesu svih

Novi magazin pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Novom Pazaru zna da neće biti pozdravljen kao predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u tom gradu, ali istakao da radi i da će raditi najbolje što može i u interesu svih građana Srbije bez obzira na veru i naciju.
"Znam da neću biti pozdravljen ni upola kao Redžep Tajip Erdogan ali imam dovoljno hrabrosti da vam kažem da sam radio i radim najbolje što mogu i u interesu svih građani bilo koje vere i nacije", rekao je Vučić u Novom Pazaru... »

Vučić i Erdogan u Novom Pazaru

SEEbiz pre 6 dana
NOVI PAZAR - Turski predsednik Recep Tayyip Erdogan i predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas se nalaze u poseti Novom Pazaru. Očekuje se potpisivanje protokala između grada Novog Pazara i Opštine Raška sa turskom Agencijom za saradnju i koordinaciju.
Predsednici Srbije i Turske sastali su se sa gradonačelnicima i predsednicima opština Novi Pazar, Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i Priboj. Predviđeno je i potpisivanje protokola između Grada Novog Pazara... »

Vučić: Znam da neću biti pozdravljen kao Erdogan, ali ću raditi u interesu svih

Beta pre 6 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u Novom Pazaru zna da neće biti pozdravljen kao predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan u tom gradu, ali istakao da radi i da će raditi najbolje što može i u interesu svih gradjana Srbije bez obzira na veru i naciju. "Znam da neću biti... »

Novopazarci izašli na ulice da dočekaju Vučića i Erdogana, svaka zgrada je okićena, dominira Veliki transparent (foto)

Press pre 6 dana
Veliki broj građana je u crvenom, ili nose marame ili šalove sa obeležjima Turske, a na Novopazaraskoj tvrđavi istaknute su zastave Turske, Srbije i Novog Pazara, a grad je ukrašen i balonima u bojama zastava dve zemlje.
Foto: Tanjug/Rade Prelić Veliki broj građana Novog Pazara i okoline okupio se danas ispred Gradske uprave u tom gradu, kako bi pozdravio predsednike Srbije i Turske, Aleksandra Vučića i Redžepa Tajipa Erdogana, čiji se dolazak... »

Novi Pazar na nogama: Vučić i Erdogan prošetaće centrom grada (video)

Blic pre 6 dana
Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan će danas, zajedno sa svojim domaćinom, predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, oko 12 časova posetiti Novi Pazar i tamo razgovarati sa prvim ljudima opština Raške oblasti.
Predsednici Vučić i Erdogan će najpre, u zgradi gradske uprave u Novom Pazaru, razgovarati sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem i njegovim kolegama iz gradova i opština Raška, Kraljevo, Sjenica, Tutin, Prijepolje, Nova Varoš i... »

(Video) Građani pohrlili da vide Erdogana: Na Kalemegdanu mu klicali i aplaudirali

Kurir pre 6 dana
Turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana juče je na Kalemegdanu dočekao veliki broj građana i to klicanjem i aplauzima. Naime, Erdogan se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem prošetao Beogradskom tvrđavom a njihov susret propratile su stotine građana. Dvojica predsednika su prvo prošla... »

Sve je spremno: Novi Pazar dočekuje Aleksandra Vučića i Redžepa Erdogana! (foto)

Press pre 6 dana
Novi Pazar je spreman da dočeka predsednike Srbije i Turske, Aleksandra Vučića i Redžepa Erdogana koji će u ovom gradu najaviti realizaciju nekoliko projekata.
Foto: A. Grbović Jake policijske snage drže pod blokadom centar i širi deo grada. Očekuje se da će Vučić i Erdogan sleteti helikopterom nešto pre dvanaest sati. Sve ulice u blizini Gradskog stadiona su zbog toga pod policijskom... »

Ceo Novi Pazar na nogama, spremaju doček za Erdogana: Na transparentu između imena dva predsednika veliko srce (foto) (video)

Press pre 6 dana
U gradu su već istaknute zastave Srbije i Turske, kao i bošnjačke zastave.
Foto: Tanjug/Edib Tahirović Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan će danas, zajedno sa svojim domaćinom, predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, oko 12 časova posetiti Novi Pazar i tamo razgovarati sa prvim ljudima opština... »

Vučić i Erdogan danas u Novom Pazaru

B92 pre 6 dana
B92: Vučić i Erdogan danas u Novom Pazaru
Beograd -- Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan će danas, zajedno sa svojim domaćinom, predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem, posetiti Novi Pazar.
Tamo će razgovarati sa prvim ljudima opština Raške oblasti. Predsednici Vučić i Erdogan će najpre, u zgradi gradske uprave u Novom Pazaru, razgovarati sa gradonačelnikom Nihatom Biševcem i njegovim kolegama iz gradova i opština... »

Ambasada SAD: Što skorije do dogovora o novom roku

Blic  pre 1 sat  još 1 povezana

Kalifornija: Nastavlja se potraga za nestalim u požaru

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana

Direktna Banka kupuje Piraeus banku

Blic  pre 3 sata  još 1 povezana

U požarima u Portugalu od nedelje poginula 41 osoba

Večernje novosti  pre 3 sata  još 1 povezana
©2017 Netmark d.o.o.