Povezane vesti

Ovako to vidi Zapad: Beograd vekovima bio pod Osmanlijama, a sad Erdogan...

Vesti online 11.10.2017
Turski angažman na Balkanu je u porastu, ocenjuje švajcarski dnevnik Noje cirher cajtung u tekstu povodom posete turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Beogradu. List navodi i da su turske investicije 2016. iznosile 1,66 milijardi dolara, što je… »

Erdogan završio posetu Srbiji, ispratio ga Vučić

B92 11.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratio je na Aerodromu Nikola Tesla predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, koji je bio u višednevnoj poseti Srbiji. Erdogan je na beogradski aerodrom stigao helikopterom, gde ga je dočekao predsednik Srbije… »

Počasna garda i na odlasku: Vučić ispratio Erdogana

Vesti online 11.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratio je večeras na Aerodromu Nikola Tesla predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, koji je bio u višednevnoj poseti Srbiji. Erdogan je na beogradski aerodrom stigao helikopterom, gde ga je dočekao predsednik… »

Erdogan završio posetu, Vučić ga ispratio na aerodromu

Dnevnik 11.10.2017
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratio je večeras na Aerodromu Nikola Tesla predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, koji je bio u višednevnoj poseti Srbiji. Erdogan je na beogradski aerodrom stigao helikopterom, gde ga je dočekao… »

Erdogan završio posetu, Vučić ga ispratio na aerodromu

RTS 11.10.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ispratio je na Aerodromu "Nikola Tesla" predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana, koji je bio u dvodnevnoj poseti Srbiji. Erdogan je na beogradski aerodrom stigao helikopterom, gde ga je dočekao predsednik Srbije… »

Turski mediji i "Noje cirher cajtung" o Erdoganovoj poseti Srbiji

RTS 11.10.2017
Poseta predsednika Turske Redžepa Tajipa Erdogana Srbiji i susret sa njegovim domaćinom, predsednikom Aleksandrom Vučićem, udarna je vest na naslovnicama turske štampe, koja je posebnu pažnju posvetila bilateralnim razgovorima i dobrodošlici koju… »

Balkanske kopije Erdogana

Dojče vele 11.10.2017
Štampa na nemačkom jeziku se između ostalog bavi i Srbijom. Za to je imala tri povoda: posetu turskog predsednika Erdogana Beogradu, gušenje kritičkih medija i – jednu uspešnu IT-firmu iz Beograda. „Erdogan kao nosilac nade“ – tako glasi… »

Vesti dana »