Skandal Harvija Vajnštajna, ko sve tuži producenta?

Skandal Harvija Vajnštajna, ko sve tuži producenta?

RTS četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTS: Skandal Harvija Vajnštajna, ko sve tuži producenta?
Poslednjih dana Holivud potresa priča o seksualnom zlostavljanju u kome je glavni akter jedan od najmoćnijih producenat Harvi Vajnštajn. Ova priča po mnogo čemu podseća na filmsku dramu, posebno jer su u nju uključene neke od najpoznatijih svetskih glumica. Optužbe sežu 30 godina unazad, pa se sad u istrazi seksualnog zlostavljanja, američkoj policiji pridružila i londonska.
Gvinet Paltrou, Anđelina Džoli, Rozana Arket, Mira Sorvino, i ne samo one, javno su optužile Harvija Vajnštajna za seksualno uznemiravanje ili zlostavljanje. Kako izveštava Njujork tajms, tužbe je podnelo najmanje osam žena, a... »

Sve više žena optužuje Vajnstina za seksualno zlostavljanje

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTV: Sve više žena optužuje Vajnstina za seksualno zlostavljanje
VAŠINGTON - Posle istraživačkog teksta objavljenog u dnevniku "Njujork Tajms" prošle nedelje, 29 žena do sada izašlo je u javnost u proteklih nekoliko dana, optužujući holivudskog magnata, legendarnog producenta Harvija Vajnstina da ih je seksualno zlostavljao.
Među njima su neke slavne američke i strane glumice, ali i novinarke, scenaristkinje, asistentkinje i sekretarice. Nekoliko njih ga optužuje za silovanje, što Vajnstin odlučno poriče, prenosi Radio Glas Amerike. Da li je to... »

Sve više žena optužuje Vajnštajna za seksualno zlostavljanje

Večernje novosti četvrtak, 12. oktobar 2017.
Posle istraživačkog teksta objavljenog u dnevniku "Njujork Tajms" prošle nedelje, 29 žena do sada izašlo je u javnost u proteklih nekoliko dana, optužujući producenta Harvija Vajnštajna da ih je seksualno zlostavljao
Posle istraživačkog teksta objavljenog u dnevniku "Njujork Tajms" prošle nedelje, 29 žena do sada izašlo je u javnost u proteklih nekoliko dana, optužujući holivudskog magnata, legendarnog producenta Harvija Vajnštajna da ih je... »

Holivudska horor priča: Džoli, Paltrou, Sorvino... Raste broj optužbi protiv legendarnog producenta

Vesti online četvrtak, 12. oktobar 2017.
Posle istraživačkog teksta objavljenog u dnevniku "Njujork Tajms" prošle nedelje, 29 žena do sada izašlo je u javnost u proteklih nekoliko dana, optužujući holivudskog magnata, legendarnog producenta Harvija Vajnštajna da ih je seksualno zlostavljao.
Među njima su neke slavne američke i strane glumice, ali i novinarke, scenaristkinje, asistentkinje i sekretarice. Nekoliko njih ga optužuje za silovanje, što Vajnštajn odlučno poriče, prenosi Radio Glas Amerike. Da li je to... »

Tako mu i treba: Holivudski zlostavljač sada pati bez igde ikoga, a zbog novog detalja policija je opet morala da reaguje

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Čitava halabuka se poslednjih dana digla ne samo u Holivudu već po celom svetu zbog onoga što je Harvi Vajnšatjn bez iole stida godinama radio. U poslednje tri decenije, ovaj producent je silovao i na seks primorao nekoliko glumica.
Čim je to saznala, njegova supruga Džordžina Čepmen odlučila je da se razvede od njega. "Srce mi se slama kad znam kroz šta sve su prošle te žene. Odlučila sam da ga napustim. Briga o deci mi je na prvom mestu, i molim medije za... »

Džoli, Paltrou, Sorvino: Sve više optužbi protiv Vajnštajna

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: Džoli, Paltrou, Sorvino: Sve više optužbi protiv Vajnštajna
Posle istraživačkog teksta objavljenog u dnevniku "Njujork Tajms" prošle nedelje, 29 žena do sada izašlo je u javnost u proteklih nekoliko dana, optužujući holivudskog magnata, legendarnog producenta Harvija Vajnštajna da ih je seksualno zlostavljao.
Među njima su neke slavne američke i strane glumice, ali i novinarke, scenaristkinje, asistentkinje i sekretarice. Nekoliko njih ga optužuje za silovanje, što Vajnštajn odlucno poriče, prenosi Radio Glas Amerike. Da li je to... »

Producenta Harvija Vajnstina 29 žena optužilo za silovanje i zlostavljanje

Radio 021 četvrtak, 12. oktobar 2017.
Posle istraživačkog teksta objavljenog u dnevniku "Njujork Tajms" prošle nedelje, 29 žena do sada izašlo je u javnost u proteklih nekoliko dana, optužujući holivudskog magnata, legendarnog producenta Harvija Vajnstina da ih je seksualno zlostavljao.
Među njima su neke slavne američke i strane glumice, ali i novinarke, scenaristkinje, asistentkinje i sekretarice. Nekoliko njih ga optužuje za silovanje, što Vajnstin odlučno poriče, prenosi Radio Glas Amerike. Scenaristkinja i... »

Sve više žena optužuje Vajnstajna za seksualno zlostavljanje

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
VAŠINGTON: Posle istraživačkog teksta objavljenog u dnevniku „Njujork Tajms“ prošle nedelje, 29 žena do sada izašlo je u javnost u proteklih nekoliko dana, optužujući holivudskog magnata, legendarnog producenta Harvija Vajnstajn da ih je seksualno zlostavljao.
Među njima su neke slavne američke i strane glumice, ali i novinarke, scenaristkinje, asistentkinje i sekretarice. Nekoliko njih ga optužuje za silovanje, što Vajnstajn odlučno poriče, prenosi Radio Glas Amerike. Da li je to... »
©2018 Netmark d.o.o.