Povezane vesti

Oglasila se pevačeva žena: Sinan Sakić prebačen u bolnicu u Beogradu

Press četvrtak, 12. oktobar 2017.
- Hvala svim davaocima krvi, svim ljudima koji su nas bodrili i molili se sa nama - napisala je Sabina Sakić na Fejsbuku.
Foto: Telegraf.rs Sinan Sakić imao je velikih problema sa zdravljem, zbog čega je boravio u bolinici u Tuzli. Njegova supruga Sabina se ponovo oglasila i otkrila da je njen muž sada u Beogradu na lečenju. - Ovim putem želimo se... »

Ljajić: Odnosi Turske s Kosovom i Albanijom pogoršani

Politika četvrtak, 12. oktobar 2017.
Ministar trgovine Srbije, Rasim Ljajić izjavio je danas da ne zna da li su tokom predsednici Srbije i Turske, Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan tokom Erdoganove posete Srbiji razgovarali i o Kosovu. „Odnosi Turske s Kosovom i Albanijom nisu onakvi kakvi su bili pre nekoliko godina. Ta se... »

Ljajić: Po Erdoganu, Eksim banka daje i povoljnije kredite

Politika četvrtak, 12. oktobar 2017.
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan tokom posete Srbiji rekao da turska Eksim banka može da daje kredite po kamatnoj stopi od 1,6 odsto, što bi ubrzalo saobraćajne i infrastrukturne projekte. Predsednici Turske i Srbije,... »

Ljajić: Tek će se razgovarati o velikim poslovima sa Turskom

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTV: Ljajić: Tek će se razgovarati o velikim poslovima sa Turskom
BEOGRAD - Možemo biti zadovoljni posetom turskog predsednika Redžepa Taipa Erdogana i tek će se osetiti pozitivni efekti njegovog boravka u Srbiji, rekao je za RTV potpredsednik vlade i ministar turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.
Osetila se posebna atmosfera, dodao je Ljajić i napomenuo da u Novom Pazaru gotovo da nema stanovnika koji nema rodbine u Turskoj. Taj sentiment je bio očigledan jer ne dolazi svaki dan tako važna ličnost u Sandžak kao što je... »

Ljajić: Odnosi Turske s Kosovom i Albanijom pogoršani

Novi magazin četvrtak, 12. oktobar 2017.
Ministar trgovine Srbije, Rasim Ljajić izjavio je danas da ne zna da li su tokom predsednici Srbije i Turske, Aleksandar Vučić i Redžep Tajip Erdogan tokom Erdoganove posete Srbiji razgovarali i o Kosovu.
"Odnosi Turske s Kosovom i Albanijom nisu onakvi kakvi su bili pre nekoliko godina. Ta se situacija dramatično promenila od pokušaja državnog udara u Turskoj" 15. jula prošle godine, rekao je Ljajić za Radio-televiziju Vojvodine.... »

Ljajić: Saradnja sa Turskom donosi otvaranje najmanje 4.000 radnih mesta

Kurir četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je danas da Srbija i srpski privrednici treba da iskoriste odličan politički odnos sa Turskom i potpisane sporazume koji omogućavaju da se ekonomska saradnja odvija po olakšanoj proceduri. "To je šansa koja se ne sme... »

Ljajić: Otvorena vrata za turske investitore, šansa za 4.000 radnih mesta

Pravda četvrtak, 12. oktobar 2017.
Potpredsednik Vlade i ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže za RTS da je poseta turskog predsednika Srbiji važna zbog privlačenja investicija ali i turskih turista koji su izbili na prvo mesto po broju dolazaka. Dodaje da su cene mesa u Turskoj veće i da je interes naših proizvođača da više ulažu u stočarsku proizvodnju.
"Ja pratim ili sam radio na unapređenju ekonomskih odnosa dve zemlje i nije bilo lako. Srbija je bila glavna vest u turskim medijima ova dva dana i bitno je što se menja slika Srbije u turskoj javnosti. Poseta turskog predsednika... »

"Dva dana Srbija bila vest u turskim medijima"

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: "Dva dana Srbija bila vest u turskim medijima"
Beograd -- Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da je Srbija dva dana vest u turskim medijima, što je dvostruko važno zbog investitora i turista
Proširivanje sporazuma o slobodnoj trgovini, ali i odlične odnose predsednika Vučića i Erdogana, kako kaže, domaći privrednici ne bi smeli da propuste. "To je šansa koja se ne sme propustiti", rekao je Ljajić za RTS povodom... »

Ljajić: Sve zavisi od Exim banke, Erdogan rekao 1,6%

SEEbiz četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i saobraćaja Rasim Ljajić izjavio je da će dinamika dogovora o učešću Turske u infrastrukturnim projektima zavisiti od cene kredita.
Ljajić je kazao da se tokom boravka turske delegacije sa predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom razgovaralo o njihovom učešću u izgradnji auto-puta Beograd-Sarajevo, ali i dodao da je akcenat bio na finansiranju tog posla. Kako... »

Erdogan nam obećao kamatu od 1,6 odsto

Mondo četvrtak, 12. oktobar 2017.
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan tokom posete Srbiji rekao da turska Eksim banka može da daje kredite po kamatnoj stopi od 1,6 odsto.
To bi ubrzalo saobraćajne i infrastrukturne projekte. Predsednici Turske i Srbije, Erdogan i Aleksandar Vučić, govorili su o autoputu Beograd - Sarajevo, odnosno Požega - Boljare. "To jeste jedna od glavnih tema koja je otvorena,... »

Ljajić: Erdogan rekao da turska banka može da smanji kamate za autoput Beograd - Sarajevo

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan tokom posete Srbiji rekao da turska "Eksim banka" može da daje kredite po kamatnoj stopi od 1,6 odsto, što bi ubrzalo saobraćajne i infrastrukturne projekte.
Predsednici Turske i Srbije, Erdogan i Aleksandar Vučić, govorili su o autoputu Beograd - Sarajevo, odnosno Požega - Boljare. - To jeste jedna od glavnih tema koja je otvorena, to je živ projekat. Šta će od toga biti, zavisi od... »

Ljajić: Po Erdoganu, Eksim banke daje i povoljnije kredite

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD: Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić kaže da je turski predsednik Redžep Tajip Erdogan tokom posete Srbiji rekao da turska Eksim banka može da daje kredite po kamatnoj stopi od 1,6 odsto, što bi ubrzalo saobraćajne i infrastrukturne projekte.
Predsednici Turske i Srbije, Erdogan i Aleksandar Vučić, govorili su o autoputu Beograd - Sarajevo, odnosno Požega - Boljare. To jeste jedna od glavnih tema koja je otvorena, to je živ projekat. Šta će od toga biti zavisi od... »

"Sve zavisi od Eksim banke, Erdogan rekao 1,6%"

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: "Sve zavisi od Eksim banke, Erdogan rekao 1,6%"
Beograd -- Ministar trgovine, turizma i saobraćaja Rasim Ljajić izjavio je da će dinamika dogovora o učešću Turske u infrastrukturnim projektima zavisiti od cene kredita.
Ljajić je kazao da se tokom boravka turske delegacije sa predsednikom Redžepom Tajipom Erdoganom razgovaralo o njihovom učešću u izgradnji auto-puta Beograd-Sarajevo, ali i dodao da je akcenat bio na finansiranju tog posla. Kako... »

Mali: Od oktobra penzije sve veće i veće

Večernje novosti  pre 9 sati  još 1 povezana

Odbijen predlog Tereze Mej

Danas  pre 7 sati  još 1 povezana

U Tanzaniji više od 40 mrtvih u prevrtanju broda u jezeru Viktorija (foto)

Večernje novosti  pre 8 sati  još 1 povezana

Uhapšen muškarac, pokušao da ukrade erbas 321 sa aerodroma

Večernje novosti  pre 7 sati  još 1 povezana
©2018 Netmark d.o.o.