Povezane vesti

Na­sta­vlje­no su­đe­nje za kr­va­vi ob­ra­čun u cen­tru No­vog Sa­da

Na­sta­vlje­no su­đe­nje za kr­va­vi ob­ra­čun u cen­tru No­vog Sa­da

Dnevnik 12.10.2017
U no­vo­sad­skom Vi­šem su­du ju­če je na­sta­vlje­no su­đe­nje po­vo­dom ob­ra­ču­na, pre tri go­di­ne, u lo­ka­lu u Uli­ci La­ze Te­leč­kog, u cen­tru No­vog Sa­da, ko­ji je ubr­zo za­vr­šen ra­nja­va­njem jed­ne… »
Zobenica: Pra­vi pri­mer je sa­rad­nja Voj­vo­di­ne i Nor­dlan­da

Zobenica: Pra­vi pri­mer je sa­rad­nja Voj­vo­di­ne i Nor­dlan­da

Dnevnik 12.10.2017
Pot­pred­sed­nik Skup­šti­ne Voj­vo­di­ne Da­mir Zo­be­ni­ca, ko­ji je i pot­pred­sed­nik Skup­šti­ne evrop­skih re­gi­ja (AER) na sa­stan­ku Iz­vr­šnog od­bo­ra AER-a u Bri­se­lu je re­kao da je neo­p­hod­nno… »
Po­kra­ji­na donirala škol­ske tor­be za 3.000 pr­va­ka

Po­kra­ji­na donirala škol­ske tor­be za 3.000 pr­va­ka

Dnevnik 12.10.2017
Pred­stav­ni­ci­ma 30 voj­vo­đan­skih op­šti­na, ju­če su pot­pred­sed­nik Po­kra­jin­ske vla­de i po­kra­jin­ski se­kre­tar za obra­zo­va­nje, pro­pi­se, upra­vu i na­ci­o­nal­ne ma­nji­ne – na­ci­o­nal­ne… »
Fon­da­ci­ja „NO­VI SAD 2021”: Re­zul­ta­ti i pla­no­vi Evrop­ske pre­sto­ni­ce kul­tu­re

Fon­da­ci­ja „NO­VI SAD 2021”: Re­zul­ta­ti i pla­no­vi Evrop­ske pre­sto­ni­ce kul­tu­re

Dnevnik 12.10.2017
Di­rek­tor Fon­da­ci­je „No­vi Sad 2021” Ne­ma­nja Mi­len­ko­vić pred­sta­vio je re­zul­ta­te po­stig­nu­te u nul­toj go­di­ni, kao i pla­no­ve za pred­sto­je­ći pe­riod, ko­ji će kao re­zul­tat osta­vi­ti le­gat… »

Vesti dana »