Повезане вести

На­ста­вље­но су­ђе­ње за кр­ва­ви об­ра­чун у цен­тру Но­вог Са­да

На­ста­вље­но су­ђе­ње за кр­ва­ви об­ра­чун у цен­тру Но­вог Са­да

Дневник 12.10.2017
У но­во­сад­ском Ви­шем су­ду ју­че је на­ста­вље­но су­ђе­ње по­во­дом об­ра­чу­на, пре три го­ди­не, у ло­ка­лу у Ули­ци Ла­зе Те­леч­ког, у цен­тру Но­вог Са­да, ко­ји је убр­зо за­вр­шен ра­ња­ва­њем јед­не осо­бе… »
По­кра­ји­на донирала школ­ске тор­бе за 3.000 пр­ва­ка

По­кра­ји­на донирала школ­ске тор­бе за 3.000 пр­ва­ка

Дневник 12.10.2017
Пред­став­ни­ци­ма 30 вој­во­ђан­ских оп­шти­на, ју­че су пот­пред­сед­ник По­кра­јин­ске вла­де и по­кра­јин­ски се­кре­тар за обра­зо­ва­ње, про­пи­се, упра­ву и на­ци­о­нал­не ма­њи­не – на­ци­о­нал­не за­јед­ни­це Ми­хаљ… »
Зобеница: Пра­ви при­мер је са­рад­ња Вој­во­ди­не и Нор­длан­да

Зобеница: Пра­ви при­мер је са­рад­ња Вој­во­ди­не и Нор­длан­да

Дневник 12.10.2017
Пот­пред­сед­ник Скуп­шти­не Вој­во­ди­не Да­мир Зо­бе­ни­ца, ко­ји је и пот­пред­сед­ник Скуп­шти­не европ­ских ре­ги­ја (АЕР) на са­стан­ку Из­вр­шног од­бо­ра АЕР-а у Бри­се­лу је ре­као да је нео­п­ход­нно ини­ци­ра­ти… »
Фон­да­ци­ја „НО­ВИ САД 2021”: Ре­зул­та­ти и пла­но­ви Европ­ске пре­сто­ни­це кул­ту­ре

Фон­да­ци­ја „НО­ВИ САД 2021”: Ре­зул­та­ти и пла­но­ви Европ­ске пре­сто­ни­це кул­ту­ре

Дневник 12.10.2017
Ди­рек­тор Фон­да­ци­је „Но­ви Сад 2021” Не­ма­ња Ми­лен­ко­вић пред­ста­вио је ре­зул­та­те по­стиг­ну­те у нул­тој го­ди­ни, као и пла­но­ве за пред­сто­је­ћи пе­риод, ко­ји ће као ре­зул­тат оста­ви­ти ле­гат Но­вом Са­ду и… »

Вести дана »