Zaev: Makedonija će biti 30. članica NATO

Zaev: Makedonija će biti 30. članica NATO

Vesti online četvrtak, 12. oktobar 2017.
Lider vladajuće makedonske stranke Socijaldemokratski savez (SDSM) Zoran Zaev izjavio je na predizbornom skupu u Prilepu da će Makedonija postati 30. članica NATO-a, da će započeti pregovore sa Europskom unijom i rešiti problem sa nazivom države.
Zaev, koji je makedonski premijer, istakao je da će Makedonija pokazati da može da rešava probleme prijateljski i u dobrom duhu, kao i da je njena budućnost u EU i NATO, prenose makedonski mediji. Lider opozicionog VMRO-DPMNE... »

Zaev poručio iz prilepa: Makedonija će biti trideseta članica NATO, bilo je dosta lažnog patriotizma!

Kurir četvrtak, 12. oktobar 2017.
Lider vladajuće makedonske stranke SDSM Zoran Zaev izjavio je na predizbornom skupu u Prilepu da će Makedonija postati trideseta članica NATO, da će rešiti problem sa nazivom države, te da će građani biti gordi Makedonci, kao i da je bilo dosta lažnog pariotizma. Zaev, koji je makedonski premijer,... »

Zaev: Makedonija će biti 30. članica NATO

Slobodna Evropa četvrtak, 12. oktobar 2017.
Lider vladajuće makedonske stranke Socijaldemokratski savez (SDSM) Zoran Zaev izjavio je na predizbornom skupu u Prilepu da će Makedonija postati 30. članica NATO-a, da će započeti pregovore sa Europskom unijom i riješiti problem sa nazivom države. Zaev, koji je makedonski premijer, istakao je da... »
©2018 Netmark d.o.o.