Lufthansa kupuje Er Berlin

Lufthansa kupuje Er Berlin

Danas četvrtak, 12. oktobar 2017.
Nemačka aviokompanija Lufthansa namerava da kupi delove kompanije Er Berlin koja je proglasila bankrot, javio je danas AP pozivajući se na agenciju DPA. Generalni direktor Lufthanse Karsten Spor je izjavio da će sa Er Berlinom danas biti potpisan ugovor o kupovini većeg dela te kompanije. Er... »

Er Berlin pada u ruke najljućeg konkurenta

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: Er Berlin pada u ruke najljućeg konkurenta
Berlin -- Najveća nemačka avio-kompanija Lufthanza kupiće više od polovine aviona konkurenta Er Berlina koji je u stečaju, kaže generalni direktor Lufthanze Karsten Špor.
"Danas je veliki dan za našu avio-kompaniju, jer će Lufthanza potpisati ugovor o kupovini 81 od 144 aviona Er Berlina i angažovati 3.000 od 8.500 zaposlenih Er Berlina", izjavio je Špor, a prenosi agencija Frans pres. Nemački... »

Lufthanza namerava da kupi većinski deo kompanije Er Berlin

Nova ekonomija četvrtak, 12. oktobar 2017.
Nemačka aviokompanija Lufthanza namerava da kupi delove kompanije Er Berlin koja je proglasila bankrot, javio je danas AP pozivajući se na agenciju DPA. Generalni direktor Lufthanze Karsten Spor je izjavio da će sa Er Berlinom danas biti potpisan ugovor o kupovini većeg dela te kompanije. Er... »

Lufthanza preuzima najveći deo Er Berlina

RTV četvrtak, 12. oktobar 2017.
RTV: Lufthanza preuzima najveći deo Er Berlina
BERLIN - Najveća nemačka avio-kompanija "Lufthanza" će kupiti više od polovine aviona konkurenta "Er Berlina" koji je u stečaju, izjavio je danas generalni direktor "Lufthanze" Karsten Špor.
"Danas je veliki dan za našu avio-kompaniju, jer će "Lufthanza" potpisati ugovor o kupovini 81 od 144 aviona "Er Berlina" i angažovati 3.000 od 8.500 zaposlenih iz te kompanije", izjavio je Špor, a prenosi agencija Frans pres.... »

Lufthanza će kupiti deo Er Berlina u bankrotu

Beta četvrtak, 12. oktobar 2017.
Generalni direktor nemačke Lufthanza Karster Špor rekao je da će ta aviokompanija potpisati sporazum za kupovinu velikog dela kompanije Er Berlina koji je u bankrotu, prenela je danas nemačka novinska agencija DPA. Špor je rekao da će dve aviokompanije potpisati sporazum kasnije danas u... »

Lufthanza će kupiti deo Er Berlina u bankrotu

Novi magazin četvrtak, 12. oktobar 2017.
Generalni direktor nemačke Lufthanza Karster Špor rekao je da će ta aviokompanija potpisati sporazum za kupovinu velikog dela kompanije Er Berlina koji je u bankrotu, prenela je danas nemačka novinska agencija DPA.
Špor je rekao da će dve aviokompanije potpisati sporazum kasnije danas u Berlinu. "Danas je veliki dan, koji ćemo obeležiti za nekoliko sati sa potpisom", rekao je Špor. Er Berlin je bankrot proglasio u avgustu posle više godina... »
©2018 Netmark d.o.o.