Ovo je najbrži automobil na svetu: Potvrđeno 444,6 km/h

Ovo je najbrži automobil na svetu: Potvrđeno 444,6 km/h

Press četvrtak, 12. oktobar 2017.
Koenigsegg Agera RS postao je zvanično najbrži produkcijski automobil na svetu koji može legalno da se vozi po javnim saobraćajnicama, nakon što je u Nevadi tokom dva pokušaja izmerena prosečna brzina od 277,9 milja na sat (444,6 km/h).
Foto:b92.net Tako je ovaj model švedske kompanije Koenigsegg, koja se bavi proizvodnjom supersportskih automobila u malim serijama, za kratko vreme oborio još jedan brzinski rekord koji je pre njega držao neki od Bugattijevih... »

Napravljen mobilni telefon koji je ujedno i fidžet spiner

Nova energija četvrtak, 12. oktobar 2017.
Jedna od najpopularnijih igračaka u ovoj godini definitivno je fidžet spiner, a sada se na tržištu pojavio i mobilni telefon u takvom obliku. Mali mobilni telefon kompanije Chilli International iz Hongkonga ima 1,4-inčni ekran, a dostupan je u šest boja. Interna memorija iznosi samo 32 MB, ali ju... »

2u1: Mali mobilni telefon Chilli je ujedno i fidžet spiner

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: 2u1: Mali mobilni telefon Chilli je ujedno i fidžet spiner
Jedna od najpopularnijih igračaka u ovoj godini definitivno je fidžet spiner, a sada se na tržištu pojavio i mobilni telefon u takvom obliku.
Mali mobilni telefon kompanije Chilli International iz Hongkonga ima 1,4-inčni ekran, a dostupan je u šest boja. Interna memorija iznosi samo 32 MB, ali ju je moguće proširiti do 8 GB pomoću SD kartice. Reč je o jednostavnom... »
©2018 Netmark d.o.o.