Povezane vesti

(Video) Strašan udes Automobil podleteo pod autobus pun dece i prevrnuo ga! Vozač auta poginuo, a osmoro dece povređeno!

Kurir pre 4 dana
SLAVONSKI BROD - Autobus koji je vozio 60-ak dece na pozorišnu predstavu prevrnuo se danas u Vranovci kod Slavonskog Broda posle sudara sa automobilom. Vozač automobila poginuo je na licu mesta, a autobus u kojemu su bila deca prevrnuo se u kanal. Kako se nezvanično saznaje vozač (59) automobila... »

Nesreća kod Slavonskog broda: Autobus pun dece sleteo s puta, ima mrtvih (video)

BK TV pre 5 dana
Tuga! U mestu Vranovci nedaleko od Slavonskog Broda u Hrvatskoj, sa puta je sleteo i prevrnuo se autobus pun dece. Nesreća se dogodila kad je automobil koji je išao u susret autobusu, navodno zbog pukunute gume, prešao u suprotnu traku. Vozač autobusa verovatno je pokušao da ga izbegne pa je... »

Užas u regionu! Automobil pokosio radnika!

BK TV pre 5 dana
U sarajevskoj ulici Safeta Zajke danas je došlo do saobraćajne nezgode, u kojoj je povređen radnik građevinske firme. Nesreća kod Slavonskog broda: Autobus pun dece sleteo s puta, ima mrtvih (VIDEO) Naime, na mestu izgradnje kružnog toka u ovoj ulici radnik je usmeravao saobraćaj, a jedan od vozača... »

Autobus pun dece se prevrnuo, vozač automobila poginuo

Večernje novosti pre 5 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Dolcima, na delu puta kraj Slavonskog Broda poginuo je vozač automobila, a autobus pun dece se prevrnuo
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Dolcima, na delu puta kraj Slavonskog Broda poginuo je vozač automobila, a autobus pun dece se prevrnuo. Vozaču automobila je, prema svedočenju jedne učiteljice, pukla guma na vozilu pa... »

Hrvatska: Prevrnuo se autobus pun dece, poginuo vozač (video)

Blic pre 5 dana
Vozač automobila poginuo je kada se sudario sa autobusom koji je prevozio decu u mestu Vranovci nedaleko od Slavonskog Broda, javljaju hrvatski mediji.
Iz Policijske uprave brodsko-posavske potvrđeno je da se dogodio udes. Prema nezvaničnim informacijama, u nesreći je smrtno stradao vozač automobila. Troje lakše povređene dece zbrinula je ekipa Hitne pomoći. U sudaru su neka... »

Sudar školskog autobusa i automobila u Hrvatskoj, poginuo vozač

RTS pre 5 dana
RTS: Sudar školskog autobusa i automobila u Hrvatskoj, poginuo vozač
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Dolcima kod Slavonskog Broda poginuo je vozač automobila, a autobus pun dece se prevrnuo.
Vozaču automobila je, prema svedočenju jedne učiteljice, pukla guma pa je skrenuo u suprotnu traku, prevrnuo se i sudrio se školskim autobusom, koji je iz Slavonskog Šamca prevozio 60-tak dece koji su išli na pozorišnu predstavu... »

Prevrnuo se đački autobus kod Slavonskog Broda

RTV pre 5 dana
RTV: Prevrnuo se đački autobus kod Slavonskog Broda
SLAVONSKI BROD - U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Dolcima, na delu puta kraj Slavonskog Broda poginuo je vozač automobila, a autobus pun dece se prevrnuo.
Vozaču automobila je, prema svedočenju jedne učiteljice, pukla guma na vozilu pa je on skrenuo u suprotnu traku i tom prilikom se sudario sa školskim autobusom, koji je iz Slavonskog Šamca prevozio 60-tak dece koji su išli na... »

Prevrnuo se autobus pun dece, poginuo vozač automobila!

Alo pre 6 dana
Alo: Prevrnuo se autobus pun dece, poginuo vozač automobila!
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodil u Dolcima, na delu puta kraj Slavonskog Broda, prevrnuo se autobus pun dece, a poginuo je vozač automobila.
Vozaču automobila je, prema svedočenju jedne učiteljice, pukla guma na vozilu pa je on skrenuo u suprotnu traku i tom prilikom se sudrio sa školskim autobusom, koji je iz Slavonskog Šamca prevozio 60-tak dece koji su išli na... »

Autobus pun dece se prevrnuo kod Slavonskog Broda

Studio B pre 6 dana
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodil u Dolcima, na delu puta kraj Slavonskog Broda poginuo je vozač automobila, a autobus pun dece se prevrnuo.
Vozaču automobila je, prema svedočenju jedne učiteljice, pukla guma na vozilu pa je on skrenuo u suprotnu traku i tom prilikom se sudrio sa školskim autobusom, koji je iz Slavonskog Šamca prevozio 60-tak dece koji su išli na... »

Slavonski Brod: Prevrnuo se autobus pun djece

Slobodna Evropa pre 6 dana
Vozač automobila poginuo je kada se sudario sa autobusom koji je prevozio djecu u mjestu Vranovci nedaleko od Slavonskog Broda, javljaju hrvatski mediji. Iz Policijske uprave brodsko-posavske potvrđeno je da se dogodio udes. Prema nezvaničnim informacijama, u nesreći je smrtno stradao vozač... »

Hrvatska: Prevrnuo se autobus pun dece

Vesti online pre 6 dana
U blizini Slavonskog Broda u Hrvatskoj prevrnuo se autobus pun dece. Neki mediji su preneli da ima stradalih, ali ta informacija nije potvrđena. Nesreća se dogodila u mestu Vranovcim prenosi Index.hr.
Hrvatski portal 24sata.hr navodi da je stradao vozač automobila koji je, najverovatnije zbog pucanja gume, prešao u suprotnu traku u kojoj je bio autobus. Autobus koji se prevrnuo bio je pun dece, uzrasta od oko osam godina. Među... »

Prevrnuo se autobus pun dece u Hrvatskoj, ima povređenih

N1 Info pre 6 dana
Autobus pun dece sleteo je s puta i prevrnuo se posle sudara sa putničkim automobilom u mestu Vranovci nedaleko od Slavonskog Broda u Hrvatskoj. U nesreći je poginuo vozač automobila, dok među decom nema teže povređenih.
“Autobus je, zbog siline udara, sleteo s puta i prevrnuo se na bok”, kazao je za N1 Stjepan Kukura, portparol Brodsko-posavske policijske uprave. Na terenu su vatrogasci i Hitna pomoć. U sudaru su pojedina deca zadobila hematome,... »

Prevrnuo se autobus pun dece kod Slavnonskog Broda

Novi magazin pre 6 dana
Autobus pun dece sleteo je s puta i prevrnuo se u mestu Vranovci nedaleko od Slavonskog Broda, javlja regionalna N1 televizija na svom vebsajtu.
Kako se navodi do nesreće je došlo zbog sudara autobusa i automobila. Lokalni mediji javljaju da je poginuo vozač automobila a da su u sudaru neka deca zadobila hematome, ali da nema teže povređenih. Osmoro dece je prebačeno u... »

Hrvatska:Prevrnuo se autobus pun dece, ima mrtvih?

Mondo pre 6 dana
U Hrvatskoj u blizini Slavonskog Broda prevrnuo se autobus pun dece. Neki mediji su preneli da ima stradalih, ali ta informacija nije potvrđena.
Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock Nesreća se dogodila u mestu Vranovci. Hrvatski portal "24sata.hr" navodi da je stradao vozač automobila koji je, najverovatnije zbog pucanja gume, prešao u suprotnu traku u kojoj je bio... »

(Video) Teška nesreća u Hrvatskoj: Prevrnuo se autobus pun dece, jedan poginuo, ima i povređenih!

Kurir pre 6 dana
U mestu Vranovci nedaleko od Slavonskog Broda u Hrvatskoj s puta je sleteo i prevrnuo se autobus pun dece. Nesreća se dogodila kad je automobil koji je išao u susret autobusu, navodno zbog puknuća gume, prešao u suprotnu traku. Vozač autobusa verovatno je pokušao da ga izbegne, pa je sleteo s puta.... »

Autobus pun dece sleteo s puta i prevrnuo se: Nesreća kod Slavonskog Broda (video)

Press pre 6 dana
Prema prvim informacijama, ima povređenih.
Foto: Telegraf.rs U mestu Vranovci nedaleko od Slavonskog Broda u Hrvatskoj, sa puta je sleteo i prevrnuo se autobus pun dece. Prema prvim informacijama, ima povređenih. Izvor:... »

Novine u Zakonu o saobraćaju

Danas  pre 2 sata  još 9 povezanih

Jurić: Prikupićemo 500.000 potpisa za doživotnu robiju

Dnevnik  pre 1 sat  još 11 povezanih

Direktna banka kupila Pireus banku

Kamatica  pre 2 sata  još 7 povezanih
©2017 Netmark d.o.o.