Povezane vesti

Fotka iz ordinacije! Pogledajte Andreanu Čekić pre i posle operacije!

Press četvrtak, 12. oktobar 2017.
Iako bi diskrecija pacijenata trebalo da bude zagarantovana, fotka Andreane Čekić iz ordinacije gde je opetisala nos pojavila se na Instagramu.
Foto: Svet.rs Ne znamo kako će Andreana reagovati kad ovo vidi, ali smo sigurni da joj neće biti svejedno. Izvor:... »

Dačić: Valjda ću biti živ kada uđemo u EU

N1 Info četvrtak, 12. oktobar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je da Evropska unija na drugačiji način gleda na svoje članice u odnosu na druge zemlje.
: N1info "Članicama Evropske unije dozvoljeno je mnogo više", rekao je Dačić učestvujući na Beogradskom bezbednosnom forumu. Dačić je izjavio da Berlinski proces ostavlja Zapadni Balkan u fokusu EU i da se nada da će Srbija... »

Beogradski bezbednosni forum: Berlinski proces drži Zapadni Balkan u fokusu EU

EurActiv četvrtak, 12. oktobar 2017.
Berlinski proces ostavlja Zapadni Balkan u fokusu Evropske unije, omogućava bolje političko i ekonomsko povezivanje regiona i ne može se posmatrati kao zamena za punopravno članstvo u EU, ocenili su 12. oktobra učesnici Beogradskog bezbednosnog foruma. Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić... »

Dačić na forumu: Valjda ću biti živ kada uđemo u EU

Kurir četvrtak, 12. oktobar 2017.
BEOGRAD - Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Berlinski proces ostavlja Zapadni Balkan u fokusu Evropske unije (EU) i da se nada da će Srbija postati punopravna članica Unije "za njegovog života". Drugog dana Bezbednosnog foruma Dačić je reekao da je Srbija počela... »

Dačić: Valjda ću biti živ kada uđemo u EU

Mondo četvrtak, 12. oktobar 2017.
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić izjavio je danas da Berlinski proces ostavlja Zapadni Balkan u fokusu Evropske unije (EU).
Foto: Tanjug, Sava Radovanović Dačić je istakao da se nada da će Srbija postati punopravna članica Unije "za njegovog života". Drugog dana Bezbednosnog foruma Dačić je rekao da je Srbija počela pregovore u januaru 2014. godine,... »

Dačić: Nadam se da ću biti živ kad Srbija uđe u EU

Sputnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
Dobro je da tema proširenja bude u fokusu, to je korisna inicijativa koja pokazuje želju da se velike zemlje bar jednom godišnje bave proširenjem EU u našem regionu, rekao je danas potpredsednik Vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić na Beogradskom bezbednosnom forumu.
U okviru teme glavnog panela danas, koja se odnosi na Berlinski proces, Dačić je, između ostalog, govorio o velikoj inicijativi za put Niš—Priština—Tirana, koji je on, kako je rekao, kandidovao još na prvom sastanku ministara... »

Dačić: Nadam se da ću biti živ kad završimo pregovore o članstvu u EU

Danas četvrtak, 12. oktobar 2017.
Pregovore o članstvu u EU Srbija je započela 2014. kad sam bio premijer. Nadam se da ću biti živ i kada završimo te pregovore, rekao je šef srpske diplomatije Ivica Dačić na panelu posvećenom Berlinskom procesu održanom u okviru Beogradskog bezbednosnog foruma. Dačić je istakao da na skupovima... »

Dačić: Nadam se da ću biti živ kada Srbija uđe u EU

Pravda četvrtak, 12. oktobar 2017.
Dobro je da tema proširenja bude u fokusu, to je korisna inicijativa, koja pokazuje želju da se velike zemlje bave bar jednom godišnje proširenjem EU u našem regionu, kaže potoredsednik vlade i šef srpske diplomatije Ivica Dačić na Beogradskom bezbednosnosm forumu.
Dačić je, govoreći o Berlinskom procesu i dometima, između ostalog govorio o velikoj inicijativi za put Niš-Priština-Tirana, koji je on, kako je rekao, kandidaovao još na prvom sastanku ministara spoljnih poslova balkanske... »

Dačić: Valjda ću biti živ kada Srbija uđe u EU

B92 četvrtak, 12. oktobar 2017.
B92: Dačić: Valjda ću biti živ kada Srbija uđe u EU
Beograd -- Ivica Dačić drugog dana Bezbednosnog foruma izjavio da je Srbija počela proces pristupa EU dok je bio šef diplomatije i da se nada da ćemo ući u EU dok je živ.
Šef srpske diplomatije je na forumu, koji se održava u Beogradu, govorio o tome da je dobro što je tema proširenja u fokusu jer je to korisna inicijativa, koja pokazuje želju da se velike zemlje bave bar jednom godišnje... »
©2018 Netmark d.o.o.