Povezane vesti
Makedonija: 4 godine za napadača u parlamentu
RTV 12.10.2017
SKOPLJE - Makedonski sud osudio je danas 65-godišnjeg Panče Angelova na četvorogodišnju kaznu zatvora zbog fizičkog napada na sadašnju ministarku odbrane Radmilu Šekerinsku kada je u aprilu grupa demonstranata upala u parlament. U toku incidenta… »
Makedonija: Četiri godine zatvora za napadača u parlamentu
Al Jazeera 12.10.2017
Panče Angelov fizički napao sadašnju ministricu odbrane Radmilu Šekerinsku. Makedonski sud osudio je 65-godišnjeg Panče Angelova na četvorogodišnju kaznu zatvora zbog fizičkog napada na sadašnju ministricu odbrane Radmilu Šekerinsku kada je u… »
Četiri godine zatvora za napadača u Sobranju
RTS 12.10.2017
Makedonski sud osudio je 65-godišnjeg Panče Angelova na četvorogodišnju kaznu zatvora zbog fizičkog napada na sadašnju ministarku odbrane Radmilu Šekerinsku kada je u aprilu grupa demonstranata upala u parlament. U toku incidenta koji je snimljen… »
Osuđen na četiri godine zatvora zbog napada u Sobranju
N1 Info 12.10.2017
Krivični sud u Skoplju osudio je na četiri godine zatvora Panča Angelova za napad na funkcionerku Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Radmilu Šekerinsku tokom upada demonstranata u parlament Makedonije. Ministarku odbrane Makedonije Radmilu… »
Jedan od napadača u makedonskom parlamentu osuđen na četiri godine zatvora
Novi magazin 12.10.2017
Krivični sud u Skoplju osudio je danas na četiri godine zatvora Panča Angelova za napad na funkcionerku Socijaldemokratskog saveza Makedonije (SDSM) Radmilu Šekerinsku tokom upada demonstranata u parlament Makedonije. Ministarku odbrane Makedonije… »
Vesti dana »

Studenti i građani Niša gađali jajima sedište SNS-a – poruka protesta „I ja sam meta“
Južne vesti pre 59 minutajoš 5 povezanih

Ambasada Srbije u BiH poručila Konakoviću: Kosovo i Metohija je sastavni deo Srbije
Blic pre 39 minutajoš 1 povezana

Vučić i o Fudbalskom klubu Partizan: Dobili su više novca nego Real Madrid
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Ako je Zverev veteran, šta sam onda ja: Đoković na obraćanju medijima posle meča sa Norijem
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Sutra počinje EU Zelena nedelja: Niz događaja u Beogradu, Nišu i Novom Sadu
Blic pre 2 satajoš 1 povezana