Povezane vesti
Država ulaže u budućnost: Od sledeće godine roditeljski dodatak za prvo dete 100.000 dinara
Telegraf 12.10.2017
Ministar je najavio da će se ubuduće više voditi računa o kategorizaciji novčanih dodataka kako bi se finansijska sredstva pravično raspodelila. Od sledeće godine roditeljski dodatak za prvo dete biće 100.000 dinara, dok će dečiji dodatak za… »
MINISTAR: Od sledeće godine 100.000 dinara za prvo dete
Moj Novi Sad 12.10.2017
Od 2018. godine roditeljski dodatak za prvo dete biće 100.000 dinara, dok će dečiji dodatak za decu sa smetanjama u razvoju i invaliditetom biti uvećan za 50 odsto, najavio je ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO „Ubice, ubice!“ Ori se u sali Skupštine Novog Sada, jedan odbornik jauče: Tenzije na sednici na kojoj se odlučuje o smeni Milana Đurića
Nova pre 24 minutajoš 19 povezanih
Gaza: Ubijeno najmanje 12 Palestinaca u izraelskim akcijama širom Gaze
RTV pre 2 satajoš 19 povezanih
(Video) "probudio sam se i video da mi gori automobil": Još jednom influenseru je nedavno zapaljen automobil - Objavio snimak i ponudio nagradu
Blic pre 54 minutajoš 19 povezanih
"Volela bih da je gastoz otac mog deteta": Milica Veličković i Terza oči u oči nakon javne prevare: "Ne možeš da me oblatiš narodu"
Blic pre 2 satajoš 17 povezanih
Vučić o istraživanju koje je samo on video: Za građane su najveći problem u državi nasilni protesti
Radio 021 pre 1 satjoš 15 povezanih