Posle SAD: I Izrael napušta Unesko!

Posle SAD: I Izrael napušta Unesko!

Mondo četvrtak, 12. oktobar 2017.
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu naložio je večeras Ministarstvu spoljnih poslova da pripremi povlačenje Izraela iz Uneska. To je saopšteno ubrzo posle najave SAD da napuštaju tu agenciju UN zbog navodne neobjektivnosti prema Izraelu.
Foto: Amir Cohen, Pool via AP Naetnjahu je pozdravio odluku predsednika SAD Donalda Trampa o povlačenju: "To je hrabra i moralna odluka jer je Unesko postao teatar apsurda. Umesto da čuva istoriju ona je iskrivljuje", rekao je... »

"Odluka SAD o povlačenju iz Uneska za žaljenje"

Vesti online četvrtak, 12. oktobar 2017.
Odluka američkog rukovodstva da se SAD povuku iz Uneska pogoršava situaciju po ovu organizaciju i za žaljenje je, navela je u saopštenju portparolka ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova.
- Ova odluka rukovodstva SAD je za žaljenje. Zemlja koja je učestvovala od početaka Uneska odlazi u teškom trenutku po organizaciju, i tim potezom pogoršava situaciju po nju - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu... »

I Izrael se sprema za povlačenje iz UNESCO-a

Al Jazeera četvrtak, 12. oktobar 2017.
Netanyahu odluku SAD-a da napusti UNESCO nazvao 'hrabrom i moralnom' te nekoliko sati nakon SAD-a najavio isto.
Izraelski premijer Benjamin Netanyahu objavio je u četvrtak da se Izrael sprema za povlačenje iz UNESCO-a, nekoliko sati nakon što je SAD uputio slično priopćenje, prenosi Reuters. Navodi se da je Netanyahu odluku SAD-a da... »

Posle SAD i Izrael napušta Unesko

Radio 021 četvrtak, 12. oktobar 2017.
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu večeras je dao instrukcije Ministarstvu spoljnih poslova da pripremi povlačenje Izraela iz Uneska.
To je saopštila Vlada ubrzo posle najave SAD da napuštaju tu agenciju UN zbog neobjektivnosti prema jevrejskoj državi. Netanjahu je pozdravio odluku predsednika SAD Donalda Trampa o povlačenju. "To je hrabra i moralna odluka jer... »

Netanjahu: Izrael se sprema za povlačenje iz Uneska

Večernje novosti četvrtak, 12. oktobar 2017.
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu objavio je danas da se Izrael sprema za povlačenje iz Uneska, nekoliko sati nakon što su SAD uputile slično saopštenje
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu objavio je danas da se Izrael sprema za povlačenje iz Uneska, nekoliko sati nakon što su SAD uputile slično saopštenje, prenosi Rojters. Navodi se da je Netanjahu odluku SAD da napusti Unesko... »

Izrael izlazi iz Uneska

Vesti online četvrtak, 12. oktobar 2017.
Izraelski premijer Benjamin Netanjahu objavio je danas da se Izrael sprema za povlačenje iz Uneska, nekoliko sati nakon što su SAD uputile slično saopštenje, prenosi Rojters.
Navodi se da je Netanjahu odluku SAD da napusti Unesko nazvao "hrabrom i moralnom" i u saopštenju dodao da je dao instrukcije Ministarstvu spoljnih poslova da započne pripreme za izraelsko napuštanje agencije UN za kulturu i... »

Nakon amerike: Netanjahu: Izrael se sprema da se povuče iz Uneska

Blic četvrtak, 12. oktobar 2017.
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je danas da se ta zemlja sprema da se povuče iz Uneska (UNESCO), Agencije za nauku, obrazovanje i kulturu Ujedinjenih nacija.
Prema prvim informacijama, on je naložio Ministarstvu spoljnih poslova te zemlje da napravi pripreme za povlačenje iz Uneska, nakon današnje odluke SAD da napusti tu organizaciju. Naime, on je odluku SAD, koje su pre nekoliko... »

Netanjahu: I Izrael se sprema za povlačenje iz Uneska

Dnevnik četvrtak, 12. oktobar 2017.
JERUSALIM: Izraelski premijer Benjamin Netanjahu objavio je danas da se Izrael sprema za povlačenje iz Uneska, nekoliko sati nakon što su SAD uputile slično saopštenje, prenosi Rojters.
Navodi se da je Netanjahu odluku SAD da napusti Unesko nazvao "hrabrom i moralnom" i u saopštenju dodao da je dao instrukcije Ministarstvu spoljnih poslova da započne pripreme za izraelsko napuštanje agencije UN za kulturu i... »
©2018 Netmark d.o.o.