Brnabić sa Helbahom: Berlinski proces ubrzava put ka EU

Brnabić sa Helbahom: Berlinski proces ubrzava put ka EU

Blic petak, 13. oktobar 2017.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić ocenila je danas u razgovoru sa izaslanikom Ministarstva inostranih poslova Nemačke za Jugoistočnu Evropu Kristijanom Helbahom, da EU kroz Berlinski proces ulaže velike napore kako bi Srbija i druge zemlje regiona zajedničkom saradnjom olakšale put ka Uniji.
Istakla je i da su u okviru Berlinskog procesa dogovoreni važni infrastrukturni projekti, kao što je put Niš - Priština - Tirana i gasna konekcija sa Bugarskom, saopštila je Kancelarija za saradnju s medijima Vlade Srbije.... »

Brnabić i Brajović: Samo stabilnost regiona vodi ka EU

Blic petak, 13. oktobar 2017.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić istakla je danas u razgovoru sa predsednikom Skupštine Crne Gore Ivanom Brajovićem da jedino stabilnost regiona može da obezbedi dalji ekonomski razvoj i siguran put ka članstvu u Evropskoj uniji.
Premijerka je ocenila da region u budućnosti očekuju brojni izazovi i da je važno da se rešavaju zajedničkim naporima, "budemo podrška jedni drugima i donosimo odluke koje će građanima regiona obezbediti stabilnost i bolji... »

Odnosi sa Crnom Gorom na najvišem nivou

Danas petak, 13. oktobar 2017.
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić i predsednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović istakli su u današnjem razgovoru da su odnosi dve države u ovom trenutku na najvišem nivou u poslednjoj deceniji i da u budućnosti razgovorom i otvorenim dijalogom treba rešavati sva međudržavna pitanja. Brnabić je... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.