Vremenska prognoza – 14. oktobar

Vremenska prognoza – 14. oktobar

RTS petak, 13. oktobar 2017.
RTS: Vremenska prognoza – 14. oktobar
Pretežno sunčano i toplo.
Vetar slab i umeren, na istoku povremeno jak, severozapadni. Najviša temperatura od 19 stepeni do 23 stepena. Prognoza vremena, upozorenje i verovatnoća ostvarenja opasne... »

Miholjsko leto U punom sjaju: Subota sunčana, do 23 stepena!

Kurir petak, 13. oktobar 2017.
BEOGRAD - U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme, sa temperaturom do 23 stepena, saopštio je Hidrometeorološki savez Srbije. Ujutro će biti sveže, ponegde uz kratkotrajnu maglu. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od četiri do 14, a najviša dnevna od 19 do... »

Sutra sunčano sa temperaturom do 23 stepena

Novi magazin petak, 13. oktobar 2017.
U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo vreme, sa temperaturom do 23 stepena, saopštio je Hidrometeorološki savez Srbije.
Ujutro će biti sveže, ponegde uz kratkotrajnu maglu. Duvaće slab i umeren severozapadni vetar. Jutarnja temperatura od četiri do 14, a najviša dnevna od 19 do 23 stepeni Celzijusa. U Beogradu će sutra biti sunčano i toplo. Duvaće... »

Danas pretežno sunčano i prosečno toplo

Novi magazin petak, 13. oktobar 2017.
U Srbiji će danas, posle prohladnog jutra ponegde sa kratkotrajnom maglom, biti pretežno sunčano i prosečno toplo, saopštio je Hidrometeorološki savez Srbije.
Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 4 do 12, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni Celzijusa. U Beogradu će ujutro biti ; prohladno, u nižim delovima grada sa... »

Miholjsko leto: Uživajte u sunčanom i toplom danu

Mondo petak, 13. oktobar 2017.
U Srbiji će danas, posle prohladnog jutra ponegde sa kratkotrajnom maglom, biti pretežno sunčano i prosečno toplo, saopštio je Hidrometeorološki savez Srbije.
Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 4 do 12, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni Celzijusa. U Beogradu će ujutro biti ;... »

Uživajte u pravom miholjskom letu: Petak u Srbiji sunčan i topao, do 25 stepeni

Kurir petak, 13. oktobar 2017.
Prema prognozi RHMZ u Srbiji će danas biti pretežno sunčano i prosečno toplo vreme sa slabim i umerenim vetrom, koji će na istoku biti povreno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura će biti četiri do 12 stepeni, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni Celzijusa. KAKAV TEMPERATURNI ŠOK! Sledeće... »

Danas pretežno sunčano i toplo, do 25 stepeni

Blic petak, 13. oktobar 2017.
U Srbiji će danas posle prohladnog jutra, ponegde s kratkotrajnom maglom, biti pretežno sunčano i prosečno toplo, saopštio je Hidrometeorološki savez Srbije.
Duvaće slab i umeren vetar, na istoku povremeno i jak. Jutarnja temperatura kretaće se od četiri do 12, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni Celzijusa. U Beogradu će jutro biti prohladno, u nižim delovima grada sa sumaglicom ili... »

Malo oblaka, više sunca

Dnevnik petak, 13. oktobar 2017.
NOVI SAD: Malo niža temperatura uz duže sunčane periode i slabu prolaznu oblačnost. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10, a maksimalna 21 stepen.
VOJVODINA: Jutro sveže, ponegde s maglom. Tokom dana malo niža temperatura, ali i dalje iznad proseka za sredinu oktobra. Biće dužih sunčanih perioda uz slabu oblačnost. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna... »

Jutro prohladno, tokom dana prolećna temperatura

B92 petak, 13. oktobar 2017.
B92: Jutro prohladno, tokom dana prolećna temperatura
U Srbiji će danas, posle prohladnog jutra ponegde sa kratkotrajnom maglom, biti pretežno sunčano i toplo, saopštio je Hidrometeorološki savez Srbije.
Vetar će biti slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura kretaće se od 4 do 12, a najviša dnevna od 21 do 25 stepeni Celzijusa. U Beogradu će ujutro biti prohladno, u nižim delovima grada sa... »
©2018 Netmark d.o.o.